Shadow

Travelminit.ro: Creștere cu 34% a rezervărilor făcute cu vouchere de vacanță

Comunicat de presă

După ce anul trecut românii s-au văzut nevoiți să își amâne sau chiar să își anuleze vacanțele pe fondul apariției pandemiei, în prezent asistăm la o creștere a numărului de rezervări și, implicit, a numărului de turiști. Cum zvonurile unui al patrulea val pandemic sunt din ce în ce mai prezente și mulți români sunt descurajați de schimbările de pe-o zi pe alta în ceea ce privește condițiile de călătorie sau necesitatea testării PCR, atenția turiștilor români se îndreaptă tot mai des spre destinații interne. Conform unui studiu al platformei de rezervări hoteliere Travelminit.ro realizat împreună cu Sodexo, la această creștere a turismului intern contribuie și faptul că românii își pot achita cazarea cu voucherele de vacanță primite de la angajatori.

Rezervările cu vouchere de vacanță au crescut cu o treime. Încă mai sunt tichete nefolosite | Romania Libera

Creștere cu 34% a rezervărilor plătite cu vouchere de vacanță

Comparativ cu anul 2019, tot mai mulți români au ales să își plătească sejururile utilizând cardurile de vacanță, în lunile iunie și iulie ale anului în curs înregistrându-se o creștere cu 34% a rezervărilor achitate în acest fel, conform unui studiu Travelminit.ro. Același studiu, însă, relevă și faptul că un număr considerabil de astfel de vouchere au rămas încă nefolosite. Drept urmare turiștii români sunt încurajați să nu irosească această oportunitate, ci să își organizeze o vacanță în țara înainte că voucherele să expire. Voucherele de vacanță pot fi folosite atât pentru plata cazării, cât și pentru plata altor servicii turistice precum masa și transportul.

Brașov, Constanța sau Cluj, printre cele mai căutate județe pentru care românii plătesc cu vouchere de vacanță în vara lui 2021

Deși sezonul estival a început deja de mai bine de o lună și jumătate, iar vacanțele la mare sunt printre cele mai căutate, românii preferă și sejururile mai răcoroase, la munte. Printre motivele principale se numără peisajele montane, gastronomia locală și activitățile care se pot desfășura în aer liber: picnicuri, plimbări cu bicicleta prin pădure, trasee de munte, hiking și alte sporturi de sezon.

Travelminit.ro și Sodexo organizează o tombolă la care se pot înscrie cei care plătesc cu vouchere de vacanță

Pentru a încuraja plata cu voucherele de vacanță, Travelminit și Sodexo au pus la cale o campanie pentru turiștii care aleg cazarea prin platforma hotelieră și plătesc cu tichetele și/sau cardul de vacanță Sodexo Turist Pass. Astfel, orice rezervare pe travelminit.ro sau pe promoții.travelminit.ro iți poate aduce șansă de a te înscrie la tombola de la sfârșitul verii, premiul cel mare fiind un iPhone 12.

„Pe această cale dorim să le oferim turiștilor încă un motiv de a folosi voucherele de vacanță pentru rezervarea cazărilor pe Travelminit, inclusiv pe cele nefolosite din 2019 sau 2020. Având în vedere contextul mondial, era clar că nu toate voucherele emise anul trecut se vor folosi, așa că am decis să derulăm această campanie de informare și promovare a folosirii tichetelor. Vrem ca tot mai mulți turiști să beneficieze de această oportunitate, de aceea, pe Travelminit.ro sunt disponibile peste 4000 de unități de cazare care acceptă plata cu voucherele de vacanță.” –  a declarat Rita Szilveszter, online marketing expert Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.