Shadow

Travel Forward, marele eveniment tehnologic al World Travel Market

Târgul World Travel Market (Londra, 4-6 noiembrie) va include din nou o serie de expoziții, conferințe și dezbateri dedicate tehnologiilor care transformă industria turismului în acest an. Aceste zile, numite Travel Forward, au loc într-unul din pavioanele târgului, în aceeași incintă acoperită, Excel. 

Intrarea la conferințele Travel Forward, care au fost organizate pentru prima dată anul trecut, este cu plata, deși sunt gratuite biletele pentru a accesa zona de stand-uri și demonstrații. Înregistrarea online se poate face la acest link.

Trebuie menționat faptul că zona de stand-uri unde furnizorii de tehnologii își prezintă ultimele noutăți (software-uri de management, big data, sisteme de geolocalizare, realitate virtuală și augmentată, soluții cloud, aplicații, etc. a crescut an de an la WTM.

De această dată, acest pavilion va avea aproximativ 250 de companii, care au dezvoltat diferite soluții tehnologice pentru industria turismului.

Simplul fapt de a face o plimbare pentru a explora această zonă poate fi o experiență interesantă.

Una dintre dezbaterile organizate anul trecut la Travel Forward.
Una dintre dezbaterile organizate anul trecut la Travel Forward.

 

Tendințe

În același pavilion, vor avea loc mai multe conferințe (plătite) timp de două zile, unde vor fi analizate tendințele viitoare ale managerilor companiilor de tehnologie și ale companiilor de turism.

Transformarea digitală, mijloacele de transport revoluționare, noile generații de consumatori, marketingul, inteligența artificială, etc., vor fi câteva dintre aspectele care vor fi abordate.

Programul complet al conferințelor poate fin consultat la acest link iar aici pot fi văzuți speakerii.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.