Shadow

Thomas Cook informează: Condor va continua să funcționeze normal

Zborurile companiei aeriene Condor vor continua să funcționeze în ciuda faptului că societatea sa mamă Thomas Cook Group plc a depus o cerere de insolvență în primele ore de luni. După cum am informat în știrea Thomas Cook intră în lichidare, grupul a anunțat în comunicatul oficial de luni că declarația de insolvență nu afectează afacerile continentale și nordice și că va raporta cu privire la filialele din afara Competenței Regatului Unit. 

 

Thomas Cook a informat ieri dimineață într-un comunicat că, în pofida eforturilor „Grupul nu a putut obține refinanțarea de la Fosun, bănci și creditori. Dar Condor continuă să opereze ca o companie germană. 

 

Pentru a evita restricții de lichiditate, Condor a solicitat un împrumut garantat de către stat, care în prezent este în curs de revizuire din partea Guvernului Federal. 

 Cea mai populară companie aeriană din Germania a fost rentabilă timp de mulți ani și a transportat peste opt milioane de pasageri pe an, zburând spre mai mult de 100 de destinații din întreaga lume. 

 

Ralf Teckentrup, CEO-ul Condor, spune: „Condor s-a specializat în zboruri de vacanță timp de mai bine de 60 de ani și este prima companie aeriană aleasă de mulți călători de leisure. Motivele? Pe lângă faptul că are o rețea mare de destinații, oferă un produs excelent la un preț atractiv și o rețea de dsitribuție în industria turismului. Vom continua să ne concentrăm asupra a ceea ce facem mai bine: să ducem clienții la destinații în siguranță și la timp”. 

 

Sursă: hosteltur.com

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.