Shadow

SUA: șase propuneri ale turismului către Biden pentru a lăsa în urmă „era Covid”

Principalele entități care reprezintă industria turismului din Statele Unite s-au reunit pentru a-și ridica vocea și a cere guvernului Joe Biden să pună capăt „erei Covid”, abrogând toate cerințele, restricțiile și avizele care, conform datelor lor, încetinesc reactivarea sectorului și a economiei naționale. Pentru aceasta, au emis o scrisoare în care fac șase propuneri concrete. Care sunt acestea?

 

SUA Travel, American Hotel and Lodging Association, Airlines for America și Camera de Comerț din SUA, cele mai reprezentative patru entități ale industriei de turism din acea țară, s-au unit pentru a cere guvernului național să pună capăt „era Covidului”

 

Ce înseamnă asta în mod concret? Printr-o scrisoare adresată coordonatorului de răspuns la COVID-19 al administrației Joe Biden, Jeffrey Zients, sectorul privat susține că avizele, cerințele și restricțiile de călătorie din epoca pandemiei continuă să întârzie reactivarea turismului și, în consecință, a economiei în general

Cele patru entități cele mai reprezentative ale turismului din SUA i-au cerut lui Biden să pună sfârșit „erei Covid” a călătoriilor.

 

Conform datelor celor patru entități, nivelul cheltuielilor pentru călătoriile de afaceri este în prezent cu aproximativ 50% sub nivelul din 2019; în timp ce cheltuielile pentru călătoriile internaționale au scăzut „cu uluitorul procent de 78%”

 

„Având în vedere redresarea economică lentă a călătoriilor; în lumina valorii îmbunătățite a sănătății publice în SUA; și luând în considerare progresele medicale pentru a preveni cele mai grave rezultate ale COVID-19, administrația Biden ar trebui acum să ia măsuri pentru normalizarea condițiilor de călătorie. 

 

Prin urmare, ei propun „înlocuirea avizelor, cerințelor și restricțiilor de călătorie din epoca pandemiei cu politici axate pe boli endemice care să permită reluarea completă și în siguranță a călătoriilor, iar economia SUA să-și accelereze redresarea”. 

 

Cum să atingem acel obiectiv? Camerele au elaborat o solicitare de șase puncte pe care le consideră cheie pentru facilitarea călătoriilor:

 

1. Eliminarea cerinței de testare înainte de plecare pentru toate sosirile internaționale a persoanelor complet vaccinate. 

2. Revocarea mandatului federal de mască pentru rețelele de transport public până pe 18 martie sau furnizați o foaie de parcurs clară pentru a-l elimina în următoarele 90 de zile. 

Turismul american cere eliminarea toate restricțiile, inclusiv obligativitatea purtării măștii.

3. Oprirea notificărilor de „Evitați călătoria” și utilizarea interdicțiilor de călătorie. 

4. Lucrați cu alte țări pentru a standardiza condițiile de călătorie și cerințele de intrare

5. Elaborarea până la 1 iunie de repere și termene limită pentru o cale către o nouă normalitate, abrogând restricțiile de călătorie concentrate pe pandemie. 

6. Ca președintele trimite un mesaj clar publicului american și lumii că este sigur să călătorești din nou, în special pentru persoanele care au fost vaccinate. 

 

Desigur, ei au explicat că politicile eficiente bazate pe risc pot fi restabilite rapid în orice moment dacă apar noi variante de îngrijorare sau dacă situația sănătății publice se deteriorează. „A sosit timpul ca administrația să conducă țara către o nouă normalitate în călătorii și pe un drum mai rapid către o redresare economică deplină și uniformă”, conchide sectorul, care și-a reiterat disponibilitatea de a ajuta în această sarcină. 

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.