Shadow

Student Hotel exportă experiența de coworking în Germania

The Student Hotel (TSH) a ales Dresda, un oras cunoscut pentru mediul de afaceri tehnologic ca „Silicon Saxon” pentru a deschide primul hotel în Germania. Planurile de expansiune a TSH se concentrează și pe Spania, unde în 2019 va inaugura un hotel în Madrid și altul în Barcelona în 2021. Cel din Barcelona va fi al treilea TSH, deoarece orașul are două TSH Campus, căminuri pentru studenți. 

Hotelul are 306 camere – 175 de camere pentru studenți; 122 de camere de hotel și 9 camere pentru șederi scurte – iar designul său este caracterizat de stilul tehnologic retro inspirat de Kraftwerk Mitte, o veche fabrică electrică transformată într-un centru cultural. Iasă de asemenea în evidență, locația sa între Universitatea Tehnică din Dresda și centrul istoric al orașului, Altstad.

 

Mai multe opțiuni de lucru

TSH Collab este un spațiu de lucru comun și primitor, care urmărește să răspundă cererii în creștere de comunități de coworking mixte. TSH Dresda Collab oferă un mediu liniștit în care membrii pot închiria birouri flexibile sau fixe sau chiar birouri independente. Toate modalitățile de înregistrare includ utilizarea gratuită a instalațiilor hotelului, inclusiv zona de pe acoperiș cu jacuzii și sala de gimnastică, precum și reduceri ale camerei de hotel și în cafeneaua Common Grounds.

TSH Dresda are cinci birouri, șase birouri fixe, o zonă de birouri flexibile și patru săli de întâlnire, inclusiv o sală de ședințe pe acoperiș cu o vedere panoramică asupra orașului.

Toate camerele, atât cele individuale cât și cele familiale au o baie privată. Studenții se pot caza în timpul semestrului sau chiar timp de un an și pot utiliza bucătăria comuna. La rândul lor, oaspeții care rezervă pachetul short stay (pentru șederi scurte) au acces la apartamente mai mari, în timp ce oaspeții hotelului pot alege dintr-o gamă largă de tipuri și dimensiuni de camere.

În plus, TSH organizează BedTalks, festivale în care se împărtășesc idei și impresii. Următorul BedTalks din Dresde va avea loc vineri, 12 aprilie 2019.

 

Sursă: hosteltur.com

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.