Shadow

Schauinsland lansează vara 2021, după ce a scăzut în 2020

Operatorul turistic german Schauinsland-Reisen tocmai și-a prezentat programarea pentru vara 2021 cu o operațiune adaptată situației care poate fi previzionată în continuare condiționată de COVID în comportamentul clienților. Compania asigură că poziția sa financiară rămâne solidă, în ciuda reducerii accentuate a veniturilor cauzată de pandemie în conturile sale în anul fiscal 2020, care s-a încheiat pe 31 octombrie. 

Exercițiul financiar se încheie pentru Schauinsland-Reisen cu o scădere a cifrei de afaceri de 63%, la 511 milioane de euro față de 1,4 de miliarde în 2019, în timp ce numărul clienților a scăzut cu 68%, situându-se la 529.000 față de 1,6 de milioane de anul precedent.

În ciuda acestui fapt, compania susține că situația financiară rămâne solidă și este pregătită să faca față provocărilor virusului. Acesta afirmă că „o mare parte” din capitalul său social, în valoare de 230 de milioane de euro, este disponibil sub forma unei rezerve de numerar.

Președintele companiei, Gerald Kassner, într-o imagine de promovare a noului sezon.

În prezentarea rezultatelor, proprietarul și președintele companiei, Gerald Kassner, a evitat să facă prognoze pentru anul viitor și a recunoscut că iarna este în mod clar „provocătoare cu atâtea dintre destinațiile majore afectate de avertismente.

În programul său de vară din 2021, Schauinsland-Reisen va oferi clienților săi mai mult spațiu și intimitate cu un număr mai mare de apartamente, inclusiv bucătării și transferuri private la aeroport cu o opțiune accesibilă.

Operatorul turistic asigură că pandemia a provocat un adevărat boom al cererii de „cazare independentă” și dorește să arate clienților germani că această modalitate nu este disponibilă doar în destinațiile înveccinate, ci și în sectorul de vacanță, cum ar fi Spania, Turcia, Grecia și Egipt. 

„În aceste momente dificile vrem să le facilităm clienților noștri să găsească acest tip de cazare de vacanță, așa că grupăm diferite destinații într-o singură broșură„, a explicat directorul pentru turismul al operatorului, Andreas Rûttgers.

Schauinsland-Reisen asigură că prețurile rămân stabile în general pentru vara anului 2021, pentru care au extins reduceri de peste 40% la early bookings până în ianuarie sau chiar martie, în funcție de caz. 

În plus, și-a extins portofoliul de hoteluri cu peste o sută de hoteluri noi care anterior erau disponibile numai prin intermediul altor operatori.

Articolul de referință poate fi citit pe Fvw.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.