Shadow

Royal Caribbean oferă 1.400 de posturi vacante pentru zona de divertisment

Royal Caribbean a anunțat 1.400 de locuri de muncă pentru muzicieni, animatori și echipe de producție pe cele 26 de nave care alcătuiesc flota sa, inclusiv Icon of the Seas, care va începe să navigheze în 2023. 

 

„Într-un moment delicat ca cel actual pentru industria culturală, va angaja mai mulți muzicieni și animatori internaționali în cursul anului viitor”, a raportat compania și va face acest lucru deoarece muzica și divertismentul sunt doi dintre pilonii vacanțelor regale. 

 

În fiecare seară, compania de transport maritim are 800 de seturi de muzică, 142 de spectacole și 105.000 de spectatori, adăugând toate navele sale. 

 

Scopul pe care și l-au stabilit pentru 2023 este „a investi mai multe resurse ca niciodată în muzică și divertisment” și de aceea au deschis apelurile pentru profesioniști să se alăture celor peste 3.000 de artiști și echipe de producție care alcătuiesc personalul. 

 

Compania oferă artiștilor în curs de dezvoltare oportunitatea de a-și dezvolta talentul interpretând mai multe nopți pe săptămână „în timp ce călătoresc prin lume”. Personalul de divertisment al liniei de croazieră include vocali, olimpici internaționali, vedete de Broadway, precum și produse și regizori apreciați.

 

Mai multe informații despre divertismentul la bordul Royal Caribbean

– Așa este cel mai mare vas de croazieră din lume în interior

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.