Shadow

Royal Caribbean Group achiziționează restul acțiunilor Silversea și deține acum 100%

Royal Caribbean Group a cumpărat acțiunile rămase din Silversea Cruises, linia de croaziere de lux din care achiziționat două treimi din capitalul său în 2018, obținând, în mod specific la acea dată, o participație de 66,7% în pachetul de acțiuni al companiei pentru o valoare de aproximativ 1 miliard de dolari (855 milioane de euro). 

 

„Silversea a fost o opțiune excelentă pentru compania noastră din prima zi”, a declarat Richard Fain, președinte și CEO al Royal Caribbean Group, într-o declarație.

 

„Culturile celor două organizații s-au dovedit a fi armonioase, iar oaspeții au răspuns favorabil la combinație”. 

 

Manfredi Lefebvre d’Ovidio, fostul proprietar al Silversea, va fi președintele linieiiar Roberto Martinoli va rămâne președintele și CEO-ul brandului

 

Cea de-a treia parte a companiei, care a fost în mâinile Heritage Cruise Holding, a fost plătită cu 5,2 milioane de acțiuni comune ale Royal Caribbean Group, reprezentând aproximativ 2,5% din totalul acțiunilor comune, a spus compania. 

 

După integrarea sa recentă în Royal Caribbean, în urmă cu doi ani, croazierele de lux ale companiei Silversea au inclus escale în mai multe porturi din Cuba în călătoriile lor. 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.