Shadow

Rosewood preia conducerea unui hotel istoric din Veneția

Lanțul de lux Rosewood Hotels and Resorts a preluat conducerea emblematicului Hotel Bauer din Veneția, deținut de dezvoltatorul imobiliar Signa Prime Selection, care după o renovare se va alătura colecției europene de proprietăți iconice a brandului în 2025. 

Hotelul este situat în cartierul istoric San Marco al orașului, între Grand Canal și Piazza San Marco, la câțiva pași de repere celebre, cum ar fi Podul Rialto.

Construit inițial în 1880, Hotelul Bauer va suferi o renovare de mai mulți ani începând cu noiembrie 2022, moment în care hotelul se va redeschide ca Rosewood Hotel Bauer în 2025. 

Rosewood Hotel Bauer va avea 110 camere, dintre care jumătate vor fi suites, inclusiv câteva suites exclusiviste și un suite prezidențial.

Emblematicul Hotel Bauer.

Proprietatea se alătură portofoliului italian în creștere al brandului, care include Rosewood Castiglion del Bosco din Toscana și Rosewood Roma, care se va deschide în 2024. De asemenea, va fi a șaptea proprietate din colecția europeană Rosewood, la care se va adăuga și Rosewood, Vienna, care va fi deschis vara asta.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.