Shadow

Rezervarile hoteliere în avans: tendință pozitivă în Regatul Unit și Germania

Rezervările de hoteluri din Regatul Unit și Germania au continuat să înregistreze rate de creștere anuală de două cifre în ianuarie, potrivit datelor Affilired. De altfel, în Regatul Unit, tendință internațională a turiștilor britanici de a face rezervări în avans în ianuarie, în ciuda dificultăților economice care planează asupra țării. Germania este țara în care „early booking” au cea mai mare pondere, cu aproape patru din zece rezervări făcute în ianuarie. 

AffiliRed (affilired) - Profile | Pinterest

Pe ce piețe externe sunt în creștere vânzările?

Aceste date provin de la Affilired, o companie de marketing digital cu sediul în Palma de Mallorca, care lucrează cu lanțuri hoteliere internaționale.

Rezervările la hoteluri au crescut în ianuarie comparativ cu aceeași lună a anului trecut în Germania (+32%), Regatul Unit (+33%) și Italia (+57%).

În schimb, vânzările au scăzut pe piețele externe din Spania (-22%) și Franța (-8%).

Rezervari în avans (early bookings)

Datele Affilired arată, de asemenea, ce procent din toate rezervările correspund rezervărilor de tip „early booking”, adică acele vânzări în care data sosirii la hotel este la trei luni (sau mai mult) după data rezervării.

Germania este țara în care „early bookings” au cea mai mare pondere, reprezentând patru din zece rezervari efectuate în ianuarie (39,8%).

În ceea ce privește Regatul Unit, „ieșirea din Europa și posibilele consecințe asupra economiei interne cauzate de Brexit nu au influențat tendința tradițională a turiștilor britanici atunci când fac rezervări anticipate în luna ianuarie”, a adăugat Affilired. În Regatul Unit rezervările timpurii au reprezentat 30% din totalul rezervărilor în luna ianuarie.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.