Shadow

Relaxarea pentru cele 12 mari piețe europene emitente ale TUI

TUI Group așteaptă deciziile luate de guverne din cele 12 mari piețe emitențe europene. În funcție de acestea, are o limită diferită pentru a menține operațiunile suspendate și pentru a începe comercializarea a mult așteptatei veri. Cu toate acestea, este vorba de un calendar care este în permanență monitorizat și actualizat pe baza recomandărilor oficiale ale fiecărei piețe sursă, potrivit declarațiilor unor surse din grupul european pentru HOSTELTUR. 

Astfel, printre primii clienți care, în principiu ar putea începe călătoriile, ar fi cei din Danemarca, Finlanda și Elveția, unde data este stabilită pentru sfârșitul lunii mai, cu care aceștia ar fi primii care vor activa afacerea, dacă nu apar noutăți.

Într-o a doua rundă ar fi cetățenii Regatului Unit, Franței și Polonia, pe ale căror piețe operatorul turistic menține operațiuni până în a doua săptămâna a lunii iunie, pe 11 în cazul emitentului britanic.

Al treilea grup ar fi format din Germania, Austria, Belgia, Olanda și Suedia, care ar începe să funcționeze dacă nu există noi ordine începând cu 15 iunie. Ultima care se va adăuga ar fi Norvegia, fără activitate până la sfârșitul lunii iunie.

Conform știrii TUI revine în China, în timp ce pregătește revenirea în Grecia, Insulele Baleare și BulgariaTUI China a reactivat operațiunile la începutul lunii mai și oferă tururi interne pentru turiștii din China. La trei luni după ce filiala TUI și-a oprit radical vânzările în țară, oferă deja călătorii scurte spre destinații montane și stațiuni de plajă, precum și unele tururi în apropierea unor orașe mari.

Între timp, în Europa se pregătește să lanseze în scurt timp vânzările în unele țări nordice și deschiderea în iunie pe principalele piețe, printre care cea britanică și germană. Printre primele destinații în care se așteaptă să revină se află Insulele BaleareGreciaPortugalia sau Bulgaria.

Concret, TUI a solicitat „deschiderea turismului și a rutelor de transport aerian în țările și regiunile din Europa care au înregistrat progrese bune și promovează activ revenirea turiștilor precum Grecia, Cipru, Portugalia, Insulele Baleare, Austria sau Bulgaria„, potrivit directorului general al grupului. Fritz Joussen.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.