Shadow

Radisson lansează un nou brand care vizează hoteluri independente

Radisson Individuals este numele noului brand lansat de Radisson Hotel Group, orientat spre hoteluri independente și lanțuri mici. Două hoteluri vor fi deschise în Regatul Unit și există altele în curs de negociere în Germania, Italia și Rusia, printre altele.

Într-un comunicat, compania a raportat că Radisson Individuals este un brand de conversie, care oferă hotelurilor independente și lanțurilor locale și regionale „oportunitatea de a face parte din platforma globală a Radisson Hotel Group, pentru a beneficia de experiența internațională a grupului, cu libertatea să-și mențină propria unicitate și identitate„.

„Lansarea Radisson Individuals marchează o altă etapă importantă în ambițiosul nostru plan de transformare de cinci ani pentru a fi recunoscut că unul dintre primele trei braduri hoteliere din lume și brandul de alegere pentru proprietari, oaspeți și talente”, a spus Federico González Tejera, CEO al Radisson Hotel Group.

După cum a explicat CEO-ul grupului „am creat Radisson Individuals ca răspuns la cerințele în schimbare ale pieței moderne atât pentru proprietarii de hoteluri, cât și pentru oaspeți. Aderarea la Radisson Individuals este un prim pas ideal pentru hotelurile individuale cu scoruri ridicate de servicii care doresc să rămână independenți sau ar putea lua în considerare trecerea la unul dintre brandurile noastre de bază, precum și o propunere puternică pentru brandurile hoteliere locale și regionale care doresc să exploreze canale suplimentare de distribuție și/sau co-branding.

Anul acesta Regatul Unit va avea primul hotel al brandului (Henrietta House situat în Bath) și anul viitor River House Hotel în Inverness.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.