Shadow

Radisson își va dubla oferta de apartamente cu servicii în cinci ani

Radisson Hotel Group intenționează să își dubleze potofoliul de apartamente cu servicii în următorii cinci ani în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), un produs axat pe sejururi lungi. Astăzi reprezintă aproximativ 10% din portofoliul său din regiune, unde are 45 de proprietăți și mai mult de 5.400 de unități în funcțiune și dezvoltare. 

 

Radisson Hotel Group operează acest tip de produs ca o dezvoltare independentă sau cu utilizare mixtă în combinație cu o operațiune hotelieră tradițională. Apartamentele deservite vor fi dezvoltate ca o extindere a portofoliului său exitent de branduri pentru a deservi diferite segmente, de la gama medie de lux

 

În acest sens, vicepreședintele sau executiv și directorul de dezvoltare, Elie Younes, a subliniat că „de mulți ani am explorat cererea puternică de apartamente cu servicii și produse pentru sejururi prelungite, recunoscându-le ca o propunere atractivă de investiții ajustate la risc cu potențial de creștere considerabilă”. 

Radisson Residences în Istanbul.

 

Și, după cum a recunoscut, „având în vedere relevanța sa pentru climatul economic actual, această propunere de valoare a fost recent definită în portofoliul nostru, oferind un concept holistic cu mai multe oportunitaăț pentru investitorii noștri și mai multe posibilități pentru oaspeții noștri. Ne-am angajat să rămânem relevanți pentru toți acționarii noștri”. 

 

În cadrul acestei linii strategice, grupul recunoaștere „modelul atractiv de combinare a hotelurilor și apartamentelor cu servicii în aceeasi dezvoltare sau ca o operațiune independentă, servind clienții care caută un mediu rezidențial atunci când călătoresc, fie pentru plăcere, fie pentru afaceri, într-un sejur mai lung”. 

 

Această propunere, adaugă aceleași surse, „prezintă model de operare și comercial atractiv, cu parametri de construcție de inginerie valorică și un aspect și design nou. Oferă garsoniere, precum și apartamente cu unul și două dormitoare, cu bucătării complet echipate, băii proprii, recepție cu program non-stop, menaj, spații comune, opțiuni de mâncare și băuturi și o varietate de facilități de agrement adaptate”. 

 

Deschideri viitoare

Bazându-se pe o creștere nesimnificativă până în prezent în mare parte a regiunii, Radisson Hotel Group intenționează să deschidă în curând noi apartamente cu servicii în Paris, Amsterdam în Dubai, Istanbul, Larnaca (Cipru), Cortina (Italia), Cairo și Riyadh (Arabia), cu mai multe deschideri planificate în Germania

 

Sursă: hosteltur.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.