Shadow

Radisson deschide al șaptelea hotel din Maroc, în Saidia

Radisson Hotel Group a deschis în luna august al șaptelea hotel în Maroc și al doilea Radisson Blu Resort în Saidia. Este vorba de Radisson Blu Resort Saidia Garden, situat pe una dintre cele mai lungi plaje din țară. 

Stațiunea are 150 de camere în șase categorii diferite de camere, toate cu terase private de 11 metri pătrați care permit oaspeților să se bucure de peisajul local umitor.

Este vorba de un hotel destinat în special turismului de familie, cu facilități și un amplu program de activități axat pe copii.

Radisson Hotel Group a deschis în luna august al șaptelea hotel în Maroc și al doilea Radisson Blu Resort în Saidia.

„Perla albastră”

Saidia este un oraș de coastă situat la granița dintre Argelia și Maroc, lângă orașul Oujda, în regiunea de est a așa-numitei „Perle Albastre” a Marocului, renumit pentru plajele sale care se întind de-a lungul a 14 kilometri de coastă.

Descoperit pentru prima dată în 1883, orașul a devenit unul dintre cele mai frecventate golfuri din nord-estul Marocului, popular atât în rândul marocanilor, cât și în rândul călătorilor internaționali.

Este cunoscută drept „Perla Albastră” pentru apele albastre frumoase ale Mării Alboran, populate de o mare varietate de specii de pești, perfecte pentru scafandri și pasionați de sporturi nautice sau iubitori de natură care doresc să exploreze plajele și traseele de drumeții locale.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.