Shadow

Princess Cruises își prelungește pauza până la data de 15 decembrie

Compania Princess Cruises a decis extinderea pauzei în operațiuni până în decembrie, din cauza avansării pandemiei coronavirusului și a deciziei mai multor guverne și autorități sanitare de a restricționa călătoriile. 

 

Croazierele care navighează în și în afara Australiei în Majestic Princess, Regal Princess, Sapphire, Sea Princess și Sun Princess vor fi suspendate, în principiu, până pe 31 octombrie. 

 

De asemenea, toate călătoriile în Asia, Caraibe, coasta Californiei, Hawaii, Mexic, Canalul Panama, America de Sud și Antartica, Japonia și Tahiti / Pacificul de Sud până la data de 15 decembrie 2020. 

 

Împărtășim dezamăgirea oaspeților noștri în anularea acestor croaziere„, a spus Jan Swartz, președintele Princess Cruises, a declarat într-o declarație că oaspeții care au plătit integral pentru călătorie vor avea opțiune de a primi un credit rambursabil pentru croazieră viitoare echivalent cu 100% din tariful de croazieră plătit plus un credit suplimentar nerambursabil egal cu 25% din tariful de croazieră. 

 

Pentru cei care nu au plătit integral, Princess va dubla depozitul, oferind un credit rambursabil pentru banii depuși în prezent, plus un credit bonus corespunzător care poate fi utilizat în orice călătorie până la 1 mai 2020. 

 

Princess a confirmat că va „proteja comisioanele de consilieri de călătorie cu privire la rezervările de croazierele anulate, care au fost plătite integral în semn de recunoaștere a rolului esențial pe care îl joacă în afacerea și succesul linei de croaziere”. 

 

Compania suspendase pentru prima dată operațiunile sale în luna martie, după ce s-au înregistrat cazuri de coronavirus în două nave.

 

Sursă: hosteltur.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.