Shadow

Primul mare eveniment post-pandemie din Israel : peste 170.000 de persoane au defilat la Tel Aviv Pride 2022

Comunicat de presă

Turismul în Israel a revenit complet la normal și marile evenimente de stradă au readus în prim plan motto-ul orașului Tel Aviv și anume acela de “orașul care nu doarme niciodată”. Zilele trecute, străzile din Tel Aviv au fost pline cu turiști și localnici care au participat la cea mai mare paradă Pride din Orientul Mijlociu, Tel Aviv Pride 2022. Peste 170.000 de persoane au mărșăluit pe străzile din Tel Aviv și au sărbătorit alături de turiști si vedete din toată lumea.

PRIMUL MARE EVENIMENT POST-PANDEMIE DIN ISRAEL: Peste 170.000 de persoane au defilat la Tel Aviv Pride 2022 - 16.06.2022 | BURSA.RO

10 care alegorice spectaculoase au defilat pe un bulevard principal din Tel Aviv

Pentru prima dată în istoria Tel Aviv Pride, municipalitatea din Tel Aviv a avut propriul car alegoric promovând expansiunea industriei tech în Israel. Carul a avut dansatori și interpreți reprezentând o serie de unicorni și figuri din copilărie care formau „Cel mai mare loc de joacă din lume”.

Programul Tel Aviv Pride 2022 a inclus și un spectacol surpriză al legendei Eurovision Dana International, dar și un concert al rapperului australian Iggy Azalea.

Ron Huldai, primarul orașului Tel Aviv-Yafo : „Nu există niciun eveniment pe care să-l deschid mai fericit decât Tel Aviv Pride și nu numai pentru că nu este un eveniment sportiv în care oamenii se așteaptă ca eu să alerg! După câțiva ani provocatori, sunt și mai fericit și mai mândru să întâmpin turiștii, în sfârșit, înapoi la Tel Aviv Pride 2022. Comunitatea LGBTQIA+ continuă să se confrunte cu obstacole, dar am avut multe realizări semnificative aici, în Israel. Terapia de conversie a fost complet interzisă, bărbații homosexuali pot acum să doneze sânge, iar maternitatea surogat pentru cuplurile de același sex a fost acum legalizată; 2022 a venit cu un sprijin extraordinar pentru comunitatea LGBTQ+. Tel Aviv- Yafo a fost întotdeauna și va fi întotdeauna o casă primitoare pentru toți oamenii, indiferent de orientarea lor sexuală„.

5.000 de turiști români au vizitat Israelul in luna mai, 2022

Imediat după ridicarea restricțiilor de călătorie in Israel, turiștii romani si-au si rezerva primele vacante in Israel. In luna mai, 2022, aproximativ 5000 de romani au ajuns in Israel iar autoritățile se așteaptă la creșteri succesive pana la finalul acestui an.

Despre Israel ca destinație de vacanță pentru turiștii români

Israelul este o destinație importantă de călătorie pentru turiștii români, apreciată pentru pelerinajele organizate aici dar si pentru gastronomie si viată de noapte. Începând cu anul 2017, Ministerul Turismului din Israel și-a concentrat eforturile pe promovarea orașelor Tel Aviv și Ierusalim ca două destinații de city break într-o singură vacanță, oferind experiențe multiculturale, o viață de noapte intensă, delicii gastronomice și posibilități pentru turismul de aventură. Începând cu luna mai, 2022, romanii pot calatori in Israel fără restricții sau solicitări pandemice speciale. Peste 40 de zboruri săptămânale leagă acum Tel Aviv de București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.