Shadow

Un palat pe mare sau cât de departe poate ajunge luxul în croaziere

Produsul de croaziere explorează din ce în ce mai multe posibilitățile sale în două extreme, în a reuși, pe de o parte, să pătrunda mintea consumatorului ca un produs accesbil pentru toate bugetele, și pe de altă parte, să atingă expresia maximă a luxului, aspect în care companiile se specializează cu strategii foarte variate. Iasă în evidență noul Suite Regent al Seven Seas Splendor, cu un aer palatial incontestabil. Nava companiei Regent Seven Seas Cruises, își va face călătoria inaugurală pe 7 februarie, plecând din Barcelona spre Miami. 

 

Când va fi lansat Seven Seas Spendor în februarie 2020, acesta va fi al cincilea vas din flota Regent Seven Seas Cruises. Acesta va avea 375 de apartamente cu balcon, cu dimensiuni cuprinse între 28 metri pătrați în apartamentele bazice până la luxoasa Regent Suite de 413 metri pătrați. 

 

Potrivit StarClass Cruises, Seven Seas Splendor are cel mai mare suite construit vreodată într-un vas de croazieră de lux, suite Regent, situat pe puntea a 14-a, peste pod și cu vedere la arcul navei cu peste 278 metri pătrați de cazare interioară și o terasă se 120 metri pătrați, un total de 413 metri pătrați. De asemenea, include un spa privat cu saună, baie de aburi și zona de tratament cu tratamente ilimitate, vederi de 270 de grade asupra arcului navei și o zonă de relaxare vitrată cu solar. 

 

Pasagerii suite-ului Regent se vor bucura, de asemenea, de un majordom personal care se va ocupa de gestionarea tuturor detaliilor, o mașină personală, cu șofer și ghid în fiecare port și un pat Vividus de 200.000 de dolari, realizat manual de celebra casă Hästens. Patru meșteri artizani au construit patul continental de dimensiuni king în atelierul Hästens din Köping, Suedia. Cu mai mult de 300 de ore de muncă și 18 pentru al finaliza, asigurăm ca va fi cel mai luxos pat de pe mare. 

 

Clienții Regent Suite au, de asemenea, acces exclusiv la o sală de mese privată suplimentară în fiecare seară la The Study, situata pe puntea 11, unde organiza un cocktail sau pot mânca la restaurantul specilizat în cărnuri sau la restaurantul francez Chartreuse. 

 

Camera de zi a Regent Suite, separată de dormitorul principal, are un televizor cu ecran plat de înaltă definiție 4k, iar suite-ul include două dormitoare pentru oaspeți cu două băi, deoarece are capacitate pentru șase persoane. 

 

Decorația interioară include lemn exotic, mobilier realizat manual, marmură italiană, precum și sculpturi și opere de artă de mare valoare. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.