Shadow

Optimismul DER Touristik: călătorii lungi și mai multe cheltuieli din partea germanilor

Touroperatorul german DER Touristik s-a arătat foarte optimist cu privire la sezonul de vârf din 2023, iar de fapt principalele sale branduri au înregistrat deja o creștere cu 50% a rezervărilor pentru vara viitoare. În plus, o altă noutate care a fost anunțată este că destinațiile de lung curier vor avea din nou cerere semnificativă anul viitor. 

Astfel, al doilea cel mai mare grup de touroperatori din Germania cu brandurile Dertour, ITS și Meyers Weltreisen, a inclus printre previziunile sale că turiștii germani vor călători mai mulți și vor cheltui mai mulți bani în timpul verii în sezonul de vârf al anului 2023, într-un efect clar de revenire de la cererea reținută în timpul pandemiei.

„Presupunem că dorința de a trăi experiențele de călătorie într-un mod intens și divers va modela anul viitor”, a declarat directorul general al DER Touristik Central Europe, Ingo Burmester.

În acest sens, operatorul a subliniat că brandul său Dertour a înregistrat deja vara trecută ca tendință faptul că turiștii germani au călătorit în medie cu o zi mai mult decât înainte și, de asemenea, au rezervat mai multe hoteluri din categoriile superioare. Cu alte cuvinte, în general, aceștia au cheltuit mai mult în timpul șederii lor.

Mai multe hoteluri de lux

„Dorința pentru hoteluri de top și de ultimă generație pentru vacanțe la plajă și pe malul mării nu scade în acest moment. Toate semnele continuă să indice vacanțele de calitate”, a spus Burmester. Și, în consecință, Dertour și-a extins oferta pe acest segment și oferă acum peste 200 de hoteluri și stațiuni de lux.

Mai multe informații despre DER Touristik:

DER Touristik devine unicul proprietar al Grupului Aldiana

Operatorii de turism germani își asumă o escaladare a prețurilor până vara viitoare

Pe segmentul turismului de familie, Dertour a crescut numărul de hoteluri exclusivitate în 75 de proprietăți noi, majoritatea în Spania, Grecia, Italia, Austria și Germania, potrivit fvw.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.