Shadow

Care au fost cele mai populare destinații turistice pe TikTok vara trecută

Dubai, New York si Londra conduc vara trecută clasamentul celor mai populare destinații pentru TikTok, rețeaua de socializare cu 800 de milioane de utilizatori, conform indexului întocmit de Bounce. 

Indexul Bounce include cele mai populare orașe pentru turiști și vacanți de pe această rețea de socializare, una dintre cele mai mari surse de inspirație atunci când călătoresc, deoarece permite vizionarea de fragmente din locuri spectaculoase din întreaga lume în câteva secunde.

Astfel, Dubai conduce clasamentul destinațiilor, cu 81,8 miliarde de vizualizări, urmat de New York, cu 59,5 miliarde și Londra, cu  36,5 miliarde de vizualizări ale acestor scurte videoclipuri.

Istanbul se află pe locul patru, cu 34 de miliarde de vizualizări, urmat de Paris, cu 33 de miliarde, și Miami, pe locul șase, cu 24,6 de miliarde de vizualizări.

După Los Angeles, Chicago și Toronto, Madrid închide topul zece cu 16 de miliarde de vizite.

Topul 10.

„De departe cea mai vizionată destinație pe TikTok este orașul Dubai, din Emiratele Arabe Unite, cu peste 81,8 miliarde de vizualizări de videoclipuri folosind hashtag-ul #Dubai. Orașul, care s-a clasat pe locul al doilea în indexul 2021, a întrecut New Yorkul care ocupă primul loc, ceea ce arată cât de mult a crescut popularitatea sa”, subliniază compania.

La rândul său, deși New York-ul a pierdut podiumul ca cea mai populară destinație turistică pe TikTok, orașul atrage în continuare un număr mare de telespectatori pe platforma, unde rămâne bine poziționat ca una dintre principalele destinații din lume. Între timp, Londra, ocupă locul trei de la Istanbul, medaliată cu bronz anul trecut.

Alte destinații situate între cele 50 de orașe cu cele mai multe vizite.

De asemenea, compania a adunat cei mai populari influencers de călătorii de pe platformă în acest an. Aceștia sunt următorii:

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.