Shadow

O altă vedetă a fotbalului intră în afacerea călătoriilor

O altă vedetă a fotbalului, în acest caz retras din competiție, intră în afacerea călătoriilor. Este vorba despre fostul jucător al Manchester United și al naționalei Franței, Éric Cantona, care tocmai a lansat Looking FC, o companie care oferă iubitorilor jocului rege vizite în capitalele fotbalului precum Liverpool, Madrid, Manchester, Barcelona, Paris și Milano, printre altele. „Vă aduc spiritul acestui joc fascinant. Looking FC oferă experiențe fotbalistice autentice în marile orașe ale fotbalului, aducând fanii mai aproape de fotbal mai mult decât oricând. Călătoria este o modalitate prin care oamenii să experimenteze entuziasmul jocului, dar și pasiunea, istoria și comunitatea din jurul cluburilor”, detaliază fostul jucător. 

 

Compania este asociată cu startup-ul de turism Dharma și este membră a asociației britanice de operatori de turism și agenții ABTA. Bazate pe seria documentară „Looking”, produsă de fostul jucător de la Manchester United și de frații săi, vizitele de patru zile sunt concepute chiar de Cantona

 

Aceste pelerinaje fotbalistice culminează cu experiența din Ziua Meciului, pe stadioane emblematice, cu care te poți bucura de competițiile din Big League și Champions League, potrivit presei britanice. 

 

„Ideea noastră este să creăm cele mai incitante călătorii fotbalistice din lume, cu carismă și suflet. Astăzi este totul optimizat pentru preț; noi vrem să optimizăm pentru pasiune”, explică legendarul fotbalist.

 

În acest fel, călătorului i se oferă o experiență captivantă în jurul istoriei, culturii și idiosincraziei diferitelor echipe de fotbal: înainte de fiecare competiție poți participa la sesiuni informative despre tactică, poți afla despre istoria fotbalului local în turnee pe jos și chiar poți participa la „ateliere de canto” pentru ca suporterii să poată cânta pe stadioane imnurile cluburilor. 

Fostul fotbalist de la Manchester United tocmai a lansat o companie de călătorii.

 

„Sunt călătoriile destinate celor care încă mai cred în pasiune și vor să-și aprofundeze dragostea pentru fotbal„, spune fostul jucător:

 

În acest fel, compania oferă în acest sezon excursii în capitalele fotbalului precum Manchester (orașul lui United), Buenos Aires (Boca), Liverpool (Liverpool), Milano (Inter), Madrid (Real Madrid), Barcelona (Barça), Paris (PSG), Lisabona (Sporting) și Casablanca (Raja). 

 

În aceste vizite, fanii vor putea lua parte de la confruntări stelare precum Liverpool-Manchester United la Anfield, „el Clásico” (tradiționalul) Real Madrid-FC Barcelona și PSG Marsilia. Astfel, una dintre primele călătorii programate va fi în capitala Spaniei 18-21 martie pentru a fanii să se poata bucura de tradiționalul Madrid-Barça. 

 

„Când mergi la anumite cluburi de fotbal simți istoria. Simți trecutul, moștenirea și durerea. Cred că oamenii vor să experimenteze asta”, spune Cantona. 

 

Potrivit site-ului, toate călătoriile se vor face într-un mod prietenos cu mediul și 1% din venituri vor merge către Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.