Shadow

Noutatea în serviciile de transport aerian: rezervarea compartimentelor superioare

Compania aeriană germană Condor a lansat un nou serviciu pentru zborurile de lung curier pentru pasagerii din clasa Economy, cărora li se va percepe o taxă pentru rezervarea propriului compartiment superior pentru bagajele de mână care le este alocată în funcție de tarif, la fel cum au fost selectate locurile. Obiectivul nu este altul decât acela de a genera mai mult venit pe pasager și de a face cât mai profitabil fiecare centimentru al cabinei. 

Acest serviciu este disponibil inițial pentru zborurile pe distanțe lungi operate cu Airbusul său și se aplică de la date de 1 noiembrie 2022. Rezervarea acestui spațiu va avea tarife începând de la 9,99 euro.

Rezervarea se poate face pe site-ul companiei aeriene în timpul check-in-ului, cu 48 de ore și până la trei ore înainte de plecarea programată. Numai un singur compartiment de bagaje poate fi rezervat pentru fiecare pasager.

Compania aeriană clarifică faptul că rezervarea unui comportament deasupra capului nu crește cantitatea de bagaj de mână pe care pasagerul o poate transporta.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.