Shadow

Un nou operator de turism online pe cale să se nască în Regatul Unit

Un grup de foști manageri ai Thomas Cook se pregătește în Regatul Unit să lanseze un nou operator de turism online, deși cu planuri viitoare de a vinde și prin intermediul agențiilor de turism, într-o a doua fază, potrivit mediului specializat TTG

 

Numele noului operator de turism va fi Sunny Heart Travel, iar grupul de profesioniști care lucrează la lansarea sa o fac de la sediul Thomas Cook din orașul Peterborough. 

 

Directorul executiv, Steve Bentzen, fost șef al programului de tehnologie al Thomas Cook, a declarat presei britanice că ideea sa este să lanseze noul operator de turism în această lună „dacă situația Covid-ului se îmbunătățește„. 

 

„Îl vom lansa imediat ce încrederea britanicilor în călătorii se va recupera. Personal, cred că testele din aeroporturi vor contribui într-un mod relevant la realizarea acesteia” a spus el. 

 

Numele și sigla noului operator de turism sunt deja înregistrate și au, de asemenea, licență Atol. Sunny Heart Travel va oferi o gamă largă de produse, inclusiv zboruri, hoteluri, excursii, croaziere … și va vinde atât pachete configurate, cât și excursii personalizate. Atuul puternic al noii companii va fi tehnologia și un sistem de vânzare online conceput pentru a „oferi cea mai bună experiență de cumpărare” clientului și cu „cele mai bune prețuri posibile”.

 

Deși ideea inițială este de a fi o companie online, iar promotorii proiectului își revarsă acum toate energiile în modelul oeprațional, este deschis și vânzării prin intermediul agențiilor de turism în viitor, într-o a doua fază de extindere. 

 

Pe de altă parte, săptămâna trecută s-a aflat că conglomeratul chinez Fosun finalizează relansarea brandului Thomas Cook, care va fi „iminentă”. Fosun a cumpărat brandul de la falimentatul operator de turism britanic cu 11 milioane de lire sterline (12,75 de milioane de euro) și deși avea planuri să o relanseze în iunie, pandemia a întrerupt proiectul, după cum am informat în știrea Fosun va relansa „iminent” brandul Thomas Cook

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.