Shadow

Norwegian Cruise Line revine în Grecia și Caraibe în iulie

Pe 16 martie 2020, Norwegian Cruise Line și-a suspendat toată călătoriile timp de o lună, ca măsură de stopare a răspândirii coronavirusului, dar pandemia a forțat compania să anunțe anulări și să amâne revenirea pe mare. După ce a pierdut mai mult, de 3,272 miliarde de euro din cauza anulării masive a croazierelor în 2020. Compania a informat că începând din 25 iulie își va relua serviciile, cu noi itinerarii, navigând prin Europa și Caraibe

„La mai bine de un an după ce călătoria a fost suspendată, a sosit în sfârșit momentul în care putem informa pasagerii loiali cu privire la marea întoarcere a navelor de croazieră”, a anunțat președintele și CEO-ul Norwegian Cruise Line, Harry Sommer, precizând „Disponibilitatea crescândă a vaccinului COVID-19 a schimbat regulile jocului.

Toți pasagerii care navighează la bordul navelor de croazieră cu date de îmbarcare până la 31 octombrie 2021 trebuie să fie complet vaccinați și să se efectueze un test înainte de îmbarcare. 

Croazierele vor reporni cu capacitate redusă pe navele norvegiene Jade, Joy și Gem, care vor fi primele flote de 17 nave care vor primi din nou pasageri.

„Având în vedere pandemia în continuă schimbare, lansarea accelarată a vaccinului și rapiditatea progreselor știintifice, este prea devreme pentru a lua decizii cu privire la protocoalele de siguranță și sănătate pentru croazierele cu date de îmbarcare începând cu 1 noiembrie 2021″, a raportat Sommer, explicând că de la companie „vom continua să ne evaluăm protocoalele de sănătate și siguranță, bazându-ne pe știință și pe consiliul nostru de experți în luarea deciziilor și dezvoltarea politicilor și procedurilor noastre”.

Norwegian Jade va face itinerarii prin insulele grecești.

Norwegian Cruise Line a informat că din 25 iulie vor exista noi itinerarii de șapte zile in jurul insuelelor grecești, la bordul navei Norwegian Jade, cu plecare din Antena (Pireu). În fiecare zi, oaspeții se vor trezi într-o nouă destinație, cu opt până la nouă ore de timp în port pentru a explora.

De asemenea, vor putea merge din insulă în insulă cu itinerariile de o săptămână din Caraibe disponibile din  Montengo Bay (Jamaica), din 7 august 2021 pe Norwegian Joy și, pentru prima dat, din 15 august, compania va naviga de la Punta Cana (Republica Dominicanăși va face acest lucru cu nava Norwegian Gem.

Aceste noi itinerarii caraibene oferă oaspeților 10-11 ore de timp în port la fiecare navigare cu doar două zile pe mare și patru porturi de escală diferite. În plus, oaspeții care se angajează în călătorii din Montego Bay, Jamaica pe Norwegian Joy se vor bucura de o vizită la Harvest Caye, destinația turistică privată a companiei în Belize.

„Vaccinul, combinat cu protocoalele noastre de sănătate și siguranță susținute de știință, ne vor ajuta să oferim pasagerilor noștri ceea ce credem că vor fi cele mai sănătoase și mai sigure vacanțe pe mare”, a declarat CEO-ul companiei. 

Deși compania avea deja protocoale, în luna aprilie a lansat programul său de Sănătate și Siguranță SailSAFE, care se bazează pe trei piloni.

  1. Siguranța pentru pasageri și echipaj cu cerinte de vaccinare; teste COVID universale și protocoale de sănătate îmbunătățite;
  2. Siguranța la bord cu flitrare a aerului, canalizare sporită și resurse medicale mai bune
  3. Siguranța pe uscat prin colaborarea cu operatorii de turism pentru a extinde măsurile de siguranță în fiecare destinație.

Anulări

Deși a fost anunțată revenirea pe mare cu trei nave, compania a decis să anuleze toate itinerarii din iulie și august la bordul Norwegian Breakaway, Dawn, Escape, Getaway, Sky, Spirit, Star și Sun.

În plus, călătorii la bordul Norwegian Epic până la 1 septembrie 2021 și Norwegian Pearl până la 7 noiembrie 2021.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.