Shadow

New York are o nouă destinație în oraș: Hudson Yards

New York este martorul construcției unei noi destinații în oraș, Hudson Yards, cea mai mare dezvoltare imobiliară privată din istoria Statelor Unite, care include peste 1,6 milioane de metri pătrați de spațiu comercial și rezidențial, mai mult de 100 de magazine, o colecție de restaurante, aproximativ 4.000 de case, un nou centru de creație artistică, 5,6 hectare de spații publice deschise și trei hoteluri (un Courtyard by Marriott a cărui deschidere este programată pentru această primăvară; un alt hotel al noului brand Equinox Hotel și Aloft New York Hudson Yards, ambele pentru 2019). 

Situat lângă High Line și Javits Center în Far West Side din Manhattan, dezvolatarea urbană include multe atracții turistice:

– Extinderea a Jakob K. Convention Center care, cu o investiție planificată de 1.500 de milioane de dolari, va adăuga 93.000 de metri pătrați spațiului său pentru evenimente. Proiectul include o sală de mostre de 46.000 de metri pătrați, o terasă pe acoperiș, săli de întâlniri suplimentare și un salon de 5.000 de metri pătrați, care va fi cel mai mare de pe coasta de nord-est. Început în martie 2017 de firma de design LendLease Turner, este de așteptat să fie finalizată până în 2021.

– Shed va deveni cu deschiderea sa în primăvara acestui an în primul centru artistic destinat să comande, să produca și să prezinte toate tipurile de artă scenică, vizuale și cultura populară. Proiectat de cunoscuții arhitecți,  Diller Scofidio + Renfro și Rockwell Group, clădirea de 18.500 de metri pătrați și opt etaje în formă de cochilie va adapta instalațiile sale pentru a găzdui o varietate mai mare de locuri de muncă, evenimente și programe. Carcasa exterioară telescopică cu opt niveluri se va extinde și se va contracta pe roți pentru a se potrivi unei varietăți de lucrări, evenimente și programe.

O nouă destinație se dezvoltă în New York, care va deveni realitate anul acesta.
O nouă destinație se dezvoltă în New York, care va deveni realitate anul acesta.

– Recent deschis luna aceasta, Vessel este piesa centrală a pieței publice și a grădinilor din Hudson Yards. Proiectat de arhitectul britanic Thomas Heatherwick, cele 15 etaje vor găzdui 154 de zboruri interconectate de scări și mai mult de 2.500 de scări cu 80 de paliere.

– 30 Hudson Yards va găzdui cea mai mare punte de observare din oraș, The Observation Deck al Hudson Yards, situat la 395 de metri înălțime, de unde va oferi de la sfârșitul anului 2019 vederi panoramice ale skyline din New York, de la rău la rău.

– Viitoarea oferta gastronomică a lui Hudson Yards include proiecte de bucătari celebri precum Thomas KellerDavid ChangJose Andres și mai mult, pe lângă restaurantul din apropiere Legacy Records, din aceeași echipă de restaurante Charlie Bird și Pasquale Jones.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.