Shadow

MSC își suspendă toate opririle la Sankt Petesburg din cauza războiului din Ucraina

Invazia Ucrainei de către Rusia are consecințe și pentru navele de croazieră, și nu doar pentru transportul aerian și rezervările la hoteluri. Compania de transport maritim MSC Cruises a anunțat marți că suspendă escalelor navelor sale din Sankt Petesburg (Rusia), din cauza războiului din Europa Est. 

 

MSC susține că „prioritatea sa principală este sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului”. 

 

Din acest motiv, de la sfârșitul lunii mai până în octombrie, cele pentru nave ale sale în Marea Baltică, care au o escală la Sankt Petesburg pe unul dintre itinerariile lor de vară 2022 („MSC Preziosa”, „MSC Grandiosa”, „MSC Poesia” și „MSC Virtuosa”) își vor anula toate escalele în orașul rus. 

 

În prezent, nicio navă MSC Cruises nu faca escală la Sankt Petesburg. 

Patru nave ale MSC aveau programate escale în Sankt Petesburg vara aceasta.

 

De la începutul evenimentul recente, compania de transport maritim a fost în contact cu porturi alternative, precum Stokholm, Helsinki sau Tallinn, pentru a confirma escalele celor patru nave ale sale și va comunica detaliile exacte pentru fiecare itinerar agențiilor de turism și oricăror pasager afectat pentru aceste modificări, cât mai curând posibil. 

 

Compania anunță că își va actualiza curând site-ul web, reflectând detaliile confirmate ale noilor itinerarii către pasagerii cu rezervare și cei care își caută noile vacanțe care navighează capitalele baltice. 

 

MSC este deocamdată prima compania de transport maritim care a anunțat că își suspendă operațiunile in Rusia din cauza războiului din Ucraina. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.