Shadow

MSC Cruises a primit nava Seashore, care va debuta cu croaziere din Barcelona

Divizia de croaziere a grupului MSC Cruises, a primit la șantierele navale Fincantieri, noua sa navă emblemă, MSC Seashore, care va debuta vara aceasta în Marea Mediterană cu croaziere din Barcelona. 

După cum dictează tradiția, a avut loc o ceremonie intimă pentru a sărbători ocazia livrării noii nave la șantierul naval al companiei Fincantieri din orașul Monfalcone, din Golful Trieste.

CEO-ul MSC Cruises, Pierfrancesco Vago, a subliniat că „construcția Seashore este o investiție care generează un impact economic direct și indirect de aproape 5 miliarde de euro asupra economiei italiene. În același timp, intrarea sa în serviciu este activă și este un important motor economic și de ocupare a forței de muncă pentru comunitățile de coastă, generând în fiecare an un impact economic semnificativ suplimentar pentru industria turismului”.

MSC Seashore are 339 de metri lungime și capacitate pentru aproape 6.000 de pasageri.

Pierfrancesco Vago a subliniat că „această nouă navă este fără îndoială cea mai impresionantă și sofisticată navă a noastră până în prezent”, atât din punct de vedere al durabilității, cât și al siguranței la bord.

Seashore este una dintre cele mai inovatoare nave de croaziere pentru a reduce impactul activității sale asupra mediului, în cadrul obiectivului MSC de a realiza operațiuni neutre de carbon până în 2050.

Pentru a minimiza impactul ecologic, aceasta incorporează sisteme hibride de curățare a gazelor de eșapament  (EGCS) și sisteme de ultimă generație de reducere catalitică selectivă (SCR), realizând o reducere de 98% a emisiilor de sulf (SOx) și reducând emisiile de oxid de nitrogen (NOx) cu 90%.

Ceremonia de livrare a noii nave emblemă a MSC Cruises, la șantierele Fincantieri din Monfalcone.

Sistemul de tratare a apelor reziduale a fost proiectat în conformitate cu Rezoluția Organizației Maritime Internaționale MEPC 227 (64) și atinge standardele de purificare mai mari decât majoritatea instalațiilor de tratare a apelor uzate pe uscat.

Nava are 339 metri lungime, 74 metri înălțime și oferă un total de 13.000 de metri pătrați de spațiu în aer liber. Are o capacitate maximă de până la 5.877 de pasageri.

Este cea mai mare navă de croazieră construită vreodată în Italia. Nava ei soră MSC Seascape, este în prezent în construcție și este programată să intre în serviciu în iarna anului 2022.

Vara mediteraneană, iarna din Caraibe

Seashore își va începe sezonul inaugural în Marea Mediterană de Vest, oferind itinerariul „Șase Perle” care pleacă din Barcelona și face escală în Marsilia (Franța), porturile italiene din GenovaNapoli (pentru a vizita Pompei), Messina (Sicilia) și Valetta (Malta), înainte de a reveni din nou la Barcelona.

Pe 2 noiembrie, va pleca de la Barcelona pentru o croazieră epică de 16 nopți în timp ce nava va fi transferată în Statele Unite.

Începând cu 20 noiembrie, va oferi croaziere de 7 nopți în Caraibe cu opriri în San Juan în Puerto Rico, Charlotte Amalie în St. Thomas, Puerto Plata în Republica Dominicană și apoi Ocean Cay MSC Marine Reserve în Bahamas,  noua insulă privată a MSC Cruises.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.