Shadow

MSC Cruises navighează cu primii săi pasageri din era COVID-19

Nava MSC Grandiosa este prima cu care MSC Cruises a început să navigheze după oprirea operațiunilor din cauza coronavirusului, cu plecarea din Genova și oferind un itinerar de șapte zile prin porturile din vestul Mediteranei. Înainte de îmbarcarea pasagerilor, aceștia au fost supuși unui test pentru COVID-19 și doar cei care au dat negativ s-au îmbărcat. De asemenea, compania a pregătit MSC Magnifica pentru itinerarii prin estul Mediteranei. 

 

În această primă fază, navele MSC Cruises vor primi doar pasageri rezidenți în țările Schengen

 

Nava MSC Cruises, care a părăsit duminică portul italian, a implementat protocolul de sănătate și igienă al companiei și, după cum a organizat, primii pasageri au început să se îmbarce luni dimineața în slotul orar specificat și au urmat noi proceduri de verificare: controlul temperaturii, un chestionar de sănătate și un test pentru COVID-19. 

 

După completarea acestor pași și primirea rezultatului testului la terminal, pasagerii care au fost apți au putut să se îmbarce, dar mai întâi poșeta și valiza au fost dezinfectate.

MSC Grandiosa a primit primii săi oaspeți în portul din Genova.

 

Pasagerii îmbărcați au primit gratuit brățara MSC for Me, pentru a evita contactul pe navă, deoarece aceasta permite deschiderea cabinei sau efectuarea plăților, precum și facilitarea monitorizării posibilelor contacte. 

 

Toți membrii echipajului au avut măsuri de sănătate consolidate, cum ar fi efectuarea de trei teste COVID-19 în diferite fase și o perioadă de izolare înainte de începerea activității. 

 

„Este o adevărată plăcere pentru mine să fiu și să navighez la bordul primei noastre nave care operează din nou și să pot ura bun venit pasagerilor noștri”, a spus Gianni OnoratoCEO al MSC Cruises, amintind că în ultimele luni „am lucrat pentru a ne asigura că putem oferi pasagerilor noștri o vacanță în croaziere, unde se pot bucura și experimenta tot ceea ce știu și iubesc, de la divertisment și activități la bord până la excursii în siguranță”. 

 

În timpul itinerarului, pasagerii pot face doar activitățile și excursiile pe uscat oferite de MSC Cruises, pentru ca experiența să respecte aceleași standarde de sănătate și siguranță ca la bord.

 

Mai mulți călători s-au îmbarcat în Civitavecchia și vor face acest lucru și în porturile din Napoli și Palermo, iar apoi nava va face o oprire La Valleta (Malta), pentru a se întoarce la Geneva duminica viitoare. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.