Shadow

MSC anulează programul de iarnă de două croaziere din cauza războiului din Israel

MSC Cruises anunță anularea programului de iarnă al navelor MSC Orchestra și MSC Sinfonia din cauza războiului din Israel și pentru a asigura siguranța pasagerilor săi. Compania justifică această decizie prin apropierea unora dintre porturile escală de Israel și prin numărul de restricții din țările vecine care ar putea afecta negativ experiența de vacanță a croazieror. 

MSC Crusies a explicat că autoritățle locale au impus ele insele restricții de călătorie în anumite destinații, iar unele guverne naționale au emis, de asemenea, avertismente de călătorie în care se recomandă să nu se călătorească în anumite zone.

Programul MSC Orchestra este programat să navigheze în Marea Roșie între 8 noiembrie 2023 și 17 aprilie 2024.

Programul de iarnă al MSC Sinfonia este, de asemenea, anulat. În acest caz, în urmă cu câteva zile, compania a avertizat asupra unor modificări ale itinerariului (mai multe detalii în Companiile de croazieră își modifică rutele din cauza conflictului din Israel), dar în cele din urmă a optat pentru anularea acestuia. Programul său era programat în perioada 12 noiembrie 2023 – 15 aprilie 2024, iar unul dintre principalele puncte de atracție ale itinerariului navei era Haifa, Israel, potrivit companiei.

MSC anulează programul de iarnă de două croaziere din cauza războiului din Israel
MSC Cruises explică faptul că unele porturi de escală în cazul croazierelor anulate erau foarte aproape de Israel.

Există, de asemenea, unele modificări minore la itinerariile MSC Virtuosa, MSC Opera si MSC Splendida Gran Voyages; precum și la două itinerarii MSC Armonia de 11 nopți.

Pasagerii afectați pot solicita o schimbare pentru o altă croazieră de durată similară pe o navă și un itinerar alternativ sau pot solicita o rambursare integrală.

MSC Cruises a adăugat că siguranța pasagerilor și a echipajului este prioritatea sa principală și, în fața acestei situații în schimbare va continua să monitorizeze și să modifice itinerariile navelor, dacă este necesar.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.