Shadow

Minor Hotels va debuta la Paris cu brandurile NH Hotels și NH Collection

Minor Hotels au anunțat că va intra în Paris cu trei hoteluri de 4 stele sub brandurile NH Hotels și NH Collection. Activele sunt deținute de Swiss Life Asset Managers France, iar gestionarea acestor unități face parte din planul de expansiune al lanțului în „orașe-cheie” din Europa. 

Compania va deschide hotelurile în primul trimestru al anului 2024 sub brandul NH Hotels, iar unul dintre ele va deveni NH Collection în 2025, în urma unui proces de renovare.

Astfel, grupul hotelier va ajunge în capitala Franței cu NH Paris Gare de l’Est, cu 207 camere, și NH Paris Ópera Faubourg, cu 103 camere. Cea de-a treia proprietate, cu 90 de camere, se va deschide sub numele de NH Paris Champs Elysées și va deveni NH Collection în 2025.

Minor Hotels va debuta la Paris cu brandurile NH Hotels și NH Collection
Hotelul NH Paris Champ Elysées în 2025 va deveni un NH Collection. Sursa: Minor Hotels.

Cele trei hoteluri din Paris se vor alătura portofoliului Minor Hotels, care are în prezent șase hoteluri în Franța.

„În Franța avem în prezent proprietăți în Nisa, Marsilla, Lyon și Toulouse. Asigurarea unei oportunități bune în capitala franceză a fost o prioritate cheie pentru zona noastră de expansiune și suntem foarte încântați să fim parteneri cu Swiss Life AM. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm în curând brandurile noastre NH Hotels și NH Collection în Pairs, pe măsuraă ce ne continuăm planurile de expansiune în această țară”, a declarat Ramón Aragonés, CEO al NH Hotel Group.

Minor Hotels va debuta la Paris cu brandurile NH Hotels și NH Collection
Hotelul NH Paris Opera Faubourg va avea 103 camere. Sursa: Minor Hotels.

Dilip Rajakarier, CEO al Minor International și Minor Hotels, a subliniat importanța „creșterii în al doilea cel mai vizitat oraș din lume și gazda Jocurilor Olimpice din 2024„.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.