Shadow

Minor Hotels mizează pe creșterea în Orientul Mijlociu cu brandul său NH Collection

NH Collection a anunțat la începtul lunii noiembrie că intră în Emirate cu primul său hotel din Dubai. Acesta se adaugă celorlalte două deschideri programate pentru anul viitor: încă una în Dubai, care inițial urma să fie brandul NH, NH Dubai The Palm, programt să fie deschis în decembrie 2021; și NH Collection Oasis Doha, care urma să fi început operațiunile la jumătatea acestui an. 

NH Collection Oasis Doha, programat să se deschidă la începutul anului 2023, va avea 299 de camere și apartamente cu vedere la Marea Arabiei și la orizontul orașului. Facilitățile sunt completate de o piscină mare cu cascadă și un bar propiu, centru de fitness, club pentru copii, spa, patru terenuri de paddle tenis, un bar pe acoperiș și cea mai mare sală din Doha, cu o capacitate de până la 1.200 de persoane. Este de așteptat ca în câteva luni să se adauge un club de plajă și un restaurant. Hotelul este situat între centrul orașului și aeroport, cu acces ușor la principalele atracții turistice ale destinației.

Deschiderea NH Collection Oasis Doha este prevăzută pentru primul trimestru 2023, situat între centrul orașului și aeroport.

NH Collection Dubai The Palm se va deschide în februarie; un hotel cu 14 etaje care va găzdui 207 camere și 306 suites, cinci opțiuni de restaurante și baruri, inclusiv unul pe acoperiș cu piscină și un bar de sport, precum și un centru spa, cinci săli de ședințe, un club pentru copii și o sala de gimnastică complet echipată. Proprietatea nou construită este situată într-o locație excelentă pe trunchiul principal al insulei Palm Jumeirah, aproape de Nakheel Mall și de atracțiile turistice Burj Khalifa, Dubai Marina și Muzeul Viitorului.

Viitorul NH Collection Dubai The Palm, în principala structură a Palm Island, cu 207 de camere și 306 de suites.

Cea mai recentă deschidere anunțată este NH Collection La Suite Dubai, cu 265 de camere distribuite în diverse modalități, inclusiv apartamente cu unul, două sau trei dormitoare. De asemenea, are printre facilități restaurante deschise toată ziua, un club pentru copii, săli de ședințe, o sală de sport și spații pentru petrecerea timpului liber. Acesta va începe să fie operat de Minor Hotels din primul trimestru al anului viitor și va fi supus unei renovări ample înainte de a deveni un NH Collection mai târziu în 2023.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.