Shadow

Ministerul Turismului din Israel: Informații cu privire la situația turiștilor din Israel

Comunicat

Israelul se confruntă în prezent cu un atac terorist la granița din partea de sud, cu Fâșia Gaza. Deși au existat rachete care au vizat o rază mai largă, atacurile se limitează la zonele din jurul Fâșiei Gaza.

În prezent, aproape 130.000 de turiști străini se află în Israel și niciunul dintre aceștia nu a fost rănit în urma atacurilor.

File:ISR orthographic.svg
Sursă: Wikimedia.

Aeroportul Ben Gurion este deschis și funcționează, dar punctul de trecere al frontierei Allenby Bridge (trecerea terestră din Iordania în Israel) va fi închis pentru următoarele 24 de ore. Toate celelalte puncte de trecere ale frontierei terestre sunt deschise.

Ministerul Turismului din Israel (IMOT) se ocupă să monitorizeze situația și comunică toate actualizările companiilor de turism și companiilor aeriene și se angajează să se asigure că toți turiștii care vizitează Israelul sunt în siguranță și sunt informați.

IMOT va oferi asistență tuturor celor care au nevoie și în acest sens pune la dispoziție o linie telefonică accesibilă prin WhatsApp, pentru ca turiștii să rămână informați cu privire la situație pe măsură ce aceasta evoluează.

Număr de telefon pentru informații: WhatsApp – 972-55-972-6931
Adresă de email pentru informații: virtual@goisrael.gov.il

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.