Shadow

Marriott a lansat un nou brand dedicat apartamentelor turistice

Marriott International a lansat Apartaments by Marriott Bonvoy, un nou brand care se extinde în închirieri de apartamente turistice. Această noutate răspunde interesului din ce în ce mai mare al consumatorilor pentru îmbinarea călătoriilor de muncă și de agrement, precum și nevoii de mai multe opțiuni de cazare. 

„Călătorii care planifică astăzi vacanțe și călătorii de afaceri prelungite caută mai multe opțiuni de cazare, iar introducerea Apartaments by Marriott Bonvoy răspunde acestor tendințe, oferind în același timp dezvoltatorilor un produs premium susținut de numele nostru de încredere și platforma noastră de distribuție”, a spus Stephanie Linnartz, președinte al Marriott International.

Lantul intenționează să introducă Apartaments by Marriott Bonvoy în segmentul de lux și premium, distingându-se de brandurile Marriott pentru sejururile prelungite cu produse de designer care reflectă simultan cartierul local, pentru călătorii independenți care caută mai mult spațiu.

După cum a raportat lanțul, apartamentele care fac parte din noul brand vor avea un living și un dormitor separat (până la 3 camere), o bucătărie completă, mașina de spălat și uscător, iar ca spații comune o cameră de primire, sală de sport și birou de recepție. 

Apartments by Marriott Bonvoy va diferi brandurile actuale de ședere prelungită ale Marriott „pentru că nu vor oferi anumite servicii hoteliere internaționale, cum ar fi alimente și băuturi, spații de întâlnire și retail” și pentru a avea un model de personal redus.

Este de așteptat ca Apartments by Marriott Bonvoy să ofere dezvoltatorilor flexibilitatea necesară pentru a construi noi proprietăți sau pentru a le moderniza pe cele existente, cu o abordare de design similară cu cea a brandurilor Autograph Collection și Tribute Portofolio.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.