Shadow

Marriott: „Home sharing-ul poate fi complementar afacerii noastre”

Departe de a fi o problemă, schimbul de locuințe poate deveni un venit extra, un plus. Este ceea ce crede Anthony Capuano, vicepreședinte executiv și director de dezvoltare al Marriott, cel mai mare lanț hotelier din lume după fuziunea cu Starwood

„Avem o anumită intuiție că poate fi complementara activității noastre principale, că toți utilizatorii de închirieri turistici au poftă și interes în ceva care nu este disponibil cu usurință pe multe platforme de schimb de locuințe existente”, spune el referindu-se la garanții de calitate, curățenie și siguranță, iar în cazul Marriott, capacitatea de a câștiga puncte de program de loialitate și de a le răscumpăra pentru nopți în spații de cazare comune.

Compania este cufundată într-un proiect pilot de șase luni cu Hostmaker, cu care dorește să „testeze teza conform căreia există un segment în vârful pieței de închirieri de locuințe” în care lanțuri ca ale tale pot găsi oportunități.

Capuano spune că, de exemplu, există un decalaj în „camerele multiple” și ca, desigur, „îl vom încerca și vom vedea ce învățăm”. Ceea ce este exclus, este de a comercializa alte alternative de cazare, cum ar fi camere comune, canapele, yurturi și altele asemenea.

Marriott: “El home sharing puede ser complementario a nuestro negocio”
Marriott: „Home sharing-ul poate fi un complement al afacerii noastre”

Și cum funcționează până acum aventura home sharing-ului? Ei, managerul spune că „primele reacții au fost spectaculoase. Ceea ce am auzit de la echipa este că volumul pe care îl vedem este peste ceea ce ne anticipasem”.

Marriott comercializează acest nou produs sub brandul său Tribute și nu intenționează să lanseze o nouă învățătură pentru a aglutina aceste locuințe, deoarece consideră că actualul oferă un sigiliu de calitate în ceea ce privește îngrijirea și garanțiile casei.

Informația de referință este disponibilă pe Skift.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.