Shadow

Marriott debutează în Cancun cu un brand de lungă ședere

Marriott International a anunțat deschiderea Residence Inn Cancun Hotel Zone, al doilea hotel al brandului în Mexic și primul din zona hotelieră din Cancun, destinat sejururilor pe termen scurt sau lung, oferind garsoniere spațioase și suites cu unul și două dormitoare, cu zone de living și bucătărie utilată. 

Hotelul are 158 apartamente suites de design contemporan: 34 single, 74 duble, 38 de apartamente cu două camere. Toate sunt dotate cu zone de lucru spațioase, cu internet gratuit pentru workations și zone de relaxare. Hotelul acceptă și animale de companie.

Hotelul oferă servicii gratuite de livrare a produselor alimentare cu brandul Residence Inn pentru firgiderul din cameră. La fel, în fiecare dimineață, hotelul oferă un mic dejun american gratuit și gustări sărate și dulci. La The Market, oaspeții pot avea access nonstop la orice snack sau accesorii necesare pentru călătoria lor.

Residence Inn Cancun Hotel Zone are un centru fitness dotat cu echipamente cardiovasculare, deschis 24 de ore pe zi, precum și două psicine în aer liber. Pentru evenimente și întâlniri, hotelul oferă trei camere multifuncționale cu o capacitate de peste 200 de persoane.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.