Shadow

Lufthansa anulează încă 2.200 de zboruri, dar nu atinge destinațiile de vacanță

Lufthansa urmează să anuleze încă 2.200 de zboruri pe aeroporturile din Frankfurt și München din cauza lipsei de personal, anulări care se adaugă celor 900 anunțate în urmă cu două săptămâni. Cu toate acestea, acum a confirmat că acestea sunt în principal zboruri interne, dar nu către destinații de vacanță. 

 

Lufthansa a informat că va anula 2.200 de zboruri din cele 80.000 planificate, de asemenea, unele în cursul săptămânii. În urmă cu două săptămâni, Lufthansa a declarat că în iulie va anula 900 de zboruri în Germania și Europa de la Frankfurt și München, zilele de vineri și în weekend. 

 

„Anulările afectează în special zborurile din Germania și Europa, dar nu și destinațiile tipice de vacanță în timpul sezonului estival”, a spus Lufthansa. 

 

Greva personalului de securitate, condițiile metereologice și creșterea numărului de lucrători care s-au contagiat cu coronavirus au împovărat suplimentar sistemul”, potrivit Lufthansa. Eurowings a mai spus în urmă cu două săptămâni că plănuiește să anuleze sute de zboruri în iulie pentru a-și stabiliza oferta. 

 

Mai multe informații în știrea Vara 2022 în pericol din causa penuriei de personal și a valului de greve.

 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.