Shadow

Las Vegas va primi o investiție de 15.500 mil. € în infrastructura turistică

Las Vegas va primi o investiție de 18.000 de milioane de dolari (15.500 de milioane de euro) în infrastructură turistică, printre care noi spații pentru congrese și convenții, complexe turistice, restaurante și experiențe, după cum a confirmat vicepreședintele LVCVA (Oficiul Turistic din Las Vegas), Chris Meyer

 

Concret, în prezent se dezvoltă aproape un milion de metri pătrați concentrați pe segmentul MICE. Printre cele mai proeminente proiecte în acest domeniu se numără extinderea și renovarea districtului de convenții din Las Vegas Convention Center District care, cu un buget de 1,4 miliarde de dolari (1,2 miliarde de euro), va adăuga o suprafață de aproximativ 500.000 de metri pătrați la instalațiile sale, inclusiv o nouă sală de expoziții de aproximativ 200.000 de metri pătrați, care este de așteptat să fie funcțională până la sfârșitul anului 2020. 

Imagine a celor noi 500.000 de metri pătrați de suprafață pe care o va adăuga actuala sa ofertă.

 

Tot în acest an, Caesars Forum își va deschide noile sale instalații în valoare totală de 170.000 de metri pătrați, după o investiție de 375 de milioane de dolari (325 milioane de euro); în timp ce în primăvara anului trecut, MGM Grand Conference Center va adăuga 76.000 de metri pătrați după o investiție de 130 milioane de dolari (112 milioane de euro). 

 

Nu este surprinzător ca, după cum a subliniat Meyer, „industria MICE este vitală pentru economia Las Vegasului, deoarece generează un impact economic de 12,4 miliarde de dolari (10,7 miliarde de euro) și 85.000 de locuri de muncă„. Acestea sunt rezultatele după ce în ultimul an au găzduit peste 22.000 de întâlniri, convenții și târguri comerciale la care au participat 6,7 milioane de delegați, bătând astfel toate recordurile. 

 

Canada și Mexic sunt principalele sale piețe internaționale. La rândul său, Regatul Unit este prima sa piață emitentă de distanță lungă, urmat de Australia, Japonia, China, Germania, Coreea de Sud și Brazilia

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.