Shadow

Lansarea Romanian Dubai Business Council (RDBC) marchează o nouă eră de colaborare comercială între România și Dubai

Comunicat de presă

Romanian Dubai Business Council (RDBC) va servi ca o platformă pentru networking, schimbul de idei și cooperarea între afaceri, permițându-le acestora să navigheze eficient în noul model de bussiness, aflat într-o continuă schimbare. Prin oferirea de ghidare, resurse și oportunități de colaborare, RDBC își propune să creeze un mediu care să stimuleze inovația, antreprenoriatul și succesul pe termen lung.

Evenimentul de lansare, desfășurat la prestigioasa Camera de Comerț din Dubai, a fost onorat de prezența Excelenței Sale Dl Octavian BĂDICA, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Emiratele Arabe Unite, Excelenței Sale Doamna Nicoleta TEODOROVICI, Consulul General al României în Dubai, precum și a membrilor fondatori ai Romanian Dubai Business Council (RDBC) și a mai multor reprezentanți distinși ai Camerei de Comerț din Dubai, printre care se numără THX. Maha Al Gargawi – Vicepreședinte (Advocacy în afaceri), domnul Mohammed Bin Sulaiman – Director (Relații de afaceri) și Omar AlHashmi – Manager de proiect (Relații de afaceri).

Romanian Dubai Business Council (RDBC)

 

„Relațiile dintre Emiratele Arabe Unite și România nu au fost niciodată mai strânse și mai privilegiate decât astăzi. Dialogul nostru politic și economic recent constituie o piatră de temelie pentru relațiile B2B, care contribuie la obiectivul nostru comun de pace și prosperitate. Acest obiectiv de cooperare ne aduce și ne motivează să lucrăm împreună. Sunt onorat să fiu aici astăzi la lansarea unei astfel de inițiative importante, care începe cu un spirit antreprenorial deosebit, minți strălucite și oameni energici. În acest sens, doresc să mulțumesc Camerei de Comerț pentru sprijinul său și tuturor celor care au vizualizat și implementat acest proiect. Consiliul va apropia comunitățile, va promova interesele bilaterale și va facilita dialogul în afaceri,” a declarat Octavian BĂDICA, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Emiratele Arabe Unite.

Valorile Romanian Dubai Business Council (RDBC), inclusiv integritatea, excelenta, inovarea, colaborarea și responsabilitatea socială, ghidează activitățile sale.

„Aș dori să exprim recunoștința mea pentru invitație și să profit de această ocazie pentru a-mi reitera sprijinul continuu pentru Romanian Dubai Business Council (RDBC). Am încredere deplină că acest consiliu are potențialul de a deveni un instrument operațional, asistând companiile române care se stabilesc sau deja există în Dubai. Prin intermediul relațiilor și conexiunilor de afaceri, precum și prin schimbul de informații și o conexiune constantă între România și Emiratele Arabe Unite, acest consiliu poate fi o resursă valoroasă. Vă doresc mult succes!” a declarat Doamna Nicoleta TEODOROVICI, Consulul General al României la Dubai.

Cu angajamentul de a avea un impact pozitiv asupra societății și mediului înconjurător, consiliul se străduiește să ofere servicii excelente și interacțiuni de calitate cu clienții și partenerii săi.

„Suntem încântați să anunțăm înființarea Romanian Dubai Business Council (RDBC), care reprezintă o etapă semnificativă în eforturile noastre de a sprijini interesele comerciale ale companiilor române și cu sediul în Dubai. Misiunea noastră este de a ajuta companiile românești și din Emiratele Arabe Unite în crearea unei comunități 4.0, prin promovarea inovației, colaborării și partajarea cunoștințelor,” a declarat Genoveva Turcu, Președinta Romanian Dubai Business Council (RDBC).

Sloganul Romanian Dubai Business Council (RDBC), „Crafting Global Growth” (Construim impreună o creștere globală), reflectă angajamentul său de a genera schimbări pozitive prin inovație și colaborare în cadrul comunității de afaceri.

Invităm comunitatea de afaceri românească să se alăture acestei inițiative prin aderarea la acestă organizație. Prin aderarea la RDBC, membrii vor beneficia de acces la o rețea de business cu resurse valoroase și oportunități de colaborare. Împreună, putem construi o comunitate puternică și prosperă de afaceri românești în Dubai. Pentru a vă înscrie și a deveni membru al RDBC, vă rugăm să vizitați https://rodbc.com/ și să completați formularul de înregistrare. Înscrierile vor începe pe 1 iulie 2023. Pentru mai multe informații despre Consiliul de Afaceri Româno-Dubai și inițiativele sale, vă rugăm să vizitați www.rodbc.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.