Shadow

KLM crește capacitatea locurilor cu 7% față de vara anului 2023

Comunicat de presă

KLM crește frecvența zborurilor către SUA și anunță o ofertă specială pentru America de Nord și Canada 

În acest an, KLM va crește frecvența zborurilor către Montreal, Toronto și Los Angeles. Capacitatea către destinațiile din America de Nord depășește nivelurile din 2019. Aceste ajustări sunt parte dintr-un proces continuu de adaptare a rețelei la condițiile pieței, având în vedere disponibilitatea aeronavelor și a personalului.

KLM crește și numărul zborurilor pentru destinații din ASIA 

În această vară KLM va opera mai multe zboruri către Jakarta, via cu Kuala Lumpur, și către Denpasar, via Singapore. KLM a reluat zborurile directe către Osaka și va oferi zboruri zilnice către Tokyo Narita. De asemenea, va crește frecvența zborurilor către Taipei și Hong Kong, consolidând astfel prezența pe o piață puternică și importantă pentru comerț.

KLM crește capacitatea locurilor cu 7% față de vara anului 2023

Europa: Creșterea frecvenței zborurilor către anumite destinații

În Europa, KLM va intensifica zborurile către diverse destinații. În Scandinavia, va fi operat un zbor zilnic către Billund (Danemarca) și Stavanger (Norvegia). În Marea Britanie, se va crește frecvența zborurilor către Edinburgh, Newcastle, Glasgow și Southampton. La fel ca în această iarnă, KLM va menține zborurile către Marsilia și va oferi servicii zilnice către Nisa în perioada estivală.

Zbor zilnic către Tel Aviv 

KLM va relua serviciul zilnic către Tel Aviv începând de luni, 1 aprilie, cu o escală la Larnaca până pe 19 mai. KLM monitorizează îndeaproape situația de securitate din Israel.

În vara 2024 – KLM va opera 3 Zboruri zilnice cu plecare din București 

KLM va oferi de la 1 aprilie 2024 până la trei rotații zilnice între București și Amsterdam, cu zboruri programate să decoleze de la București la orele 06:15 (dar și la 7:00 și 7:05 – aleatoriu, în funcție de zi), 13:55 și 18:05.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.