Shadow

ITB Berlin 2021 va avea loc doar în format virtual

Următoarea ediție a ITB Berlin, unul dintre cele mai importante târguri de turism din lume, va avea loc între 9 și 12 martie 2021, dar numai în format virtual. Directorul târgului, David Ruetz, justifică această decizie deoarece „situația din jurul pandemiei rămâne dificilă, în special pentru industria călătoriilor și turismului. Decizia noastră de a sărbători ITB Berlin 2021 ca un eveniment complet virtual oferă expozanților și vizitatorilor profesioniști siguranța maximă a planificării”. 

Prin acest concept alternativ „putem oferi încă o dată partenerilor și clienților noștri o platformă de încredere  pentru rețelele globale, afaceri și conținut. Evenimentul va avea o mare relevanță în ceea ce privește conținutul. În aceste momente dificile, întâlniri de afaceri, schimb de informații și îndrumări specializate au o valoare deosebită pentru industrie”, adaugă David Reutz.

ITB Berlin 2021 și convenția care completează evenimentul vor fi deschide doar vizitatorilor profesioniști și de această dată adaugă încă o zi duratei obișnuite. 

Versiunea virtuală a ITB va include un program extins de mese de dezbatere și conferințe de nivel înalt transmise live, plus oportunități pentru a stabili contacte. Târgul va incorpora o zonă de expoziție virtuală.

ITB Berlin primește în fiecare an expozanți din 180 de țări.

Ediția din acest an a târgului, care urma să aibă loc între 5 și 8 martie anul trecut, a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus și, în schimb, s-a decis să aibă loc online. O experiență care, potrivit organizației, a fost foarte pozitivă. A fost lansat itb.com, astfel că are deja o platformă virtuală globală pentru industria turismului.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.