Shadow

IMEX Frankfurt are loc din nou după doi ani de pandemie

IMEX Frankfurt, un târg specializat în turism MICE, se va desfășura din nou cu prezență fizică în perioada 31 mai – 2 iunie, după doi ani de anulări din cauza pandemiei de COVID-19. Peste 2.800 de participanți din întreaga lume (agenții, coporații, independenți și asociații) își dezvoltă programele și își fac programări pentru a face din nou afaceri cu o listă internațională de furnizori la salonul de la Frankfurt, transmite organizația. 

Expozanții din peste 90 de țări vor fi reprezentanți la târgul, care va avea loc săptămâna viitoare, în perioada 31 mai – 2 iunie. Printre acestea se vor număra numeroase destinații asiatice (Thailanda, Filipine, Taiwan și Hong Kong, printre altele), precum și toate țările europene cheie, pe lângă o prezență puternică din America de Nord și de Sud, inclusiv Canada, Brazilia și Costa Rica, conform detaliilor organizației.

Ediția din acest an se mândrește, de asemenea, cu cea mai mare reprezentare africană din istorie, inclusiv Rwanda, Tunisia, Uganda și Africa de Sud și Etiopia, care va profita de prezența sa la IMEX pentru a lansa noul său birou de convenții. Destinații din Orientul Mijlociu precum Dubai, Israel, Abu Dhabi și Qatar, vor avea și ele o pondere importantă la târg.

„Amploarea spectacolului din acest an reflectă modul în care sectorul evenimentelor a revenit cu adevărat la afaceri și a început să prospere din nou”, spune Carina Bauer, CEO al IMEX Group.

În acest sens, Bauer subliniază că cererea pentru evenimente cu prezență fizică s-a redresat în mare măsură: „există târguri comerciale majore care au loc simultan la Messe Frankfurt alături de ale noastre și este prima dată când acest lucru se întâmplă în cei 20 de ani de istorie”, spune el.

O ediție anterioară a târgului.

Carina constată că, deși lucrurile s-au schimbat foarte mult în ultimii ani pentru industria MICE, totuși, acest segment a continuat să avanseze. „Sectorul nostru nu s-a oprit cu investiții continue în infrastructură, produse noi, modele comerciale și servicii„, punctează responsabilul târgului, care îi încurajează pe participanți să ajungă din urmă cu evenimentele pe care le oferă IMEX, „pentru a descoperi cum au evoluat destinațiile, locurile și multe altele”.

„Totul s-a schimbat și aici constă valoarea IMEX-ului din acest an. Este ultima reprezentare vie a pieței noastre globale: un instantaneu important în timp”, spune el. 

Programul

IMEX din Frankfurt intenționează să includă în programarea sa principalele provocări ale sectorului în acest an 2022, cum ar fi bugete, resurse, lanțuri de aprovizionare, angajare sau învățare pentru directorii de asociații, agenții și corporații, printre ele.

„Suntem pregătiți să oferim comunității globale de evenimente de afaceri valoarea, conexiunile și sprijinul de care are nevoie chiar acum. Suntem foarte încântați să vedem cum industria avansează din nou și așteptăm cu nerăbdare să primim comunitatea noastră la IMEX Frankfurt.

După ce anul trecut au anunțat anularea târgului, organizatorii au avut încredere în vaccinuri pentru reactivarea sectorului. Suntem foarte încrezători că vom putea găzdui un IMEX America de succes în Las Vegas în perioada 9-11 noiembrie, precum și cea de-a 20-a ediție aniversară a IMEX la Frankfurt în 2022, în perioada 26-28 aprilie.

Mai multe informații în știrea IMEX Frankfurt, programat pentru luna mai, a fost anulat.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.