Shadow

Imex Frankfurt, programat pentru luna mai, a fost anulat

IMEX Frankfurt, un târg specializat în turismul MICE, care urma să aibă loc între 25 și 27 mai a fost anulat, așa cum au anunțat luni organizatorii săi. 

Imagini de arhivă de la târgul IMEX Frankfurt.

„Când am fost obligați să anulăm IMEX Frankfurt și IMEX America anul trecut, ne așteptam la o recuperare timpurie a industriei în 2021. Încă credem din toată inima că va veni o recuperare, dar, din păcate, nu credem că va veni la timp pentru a oferi un târg solid și de succes în luna mai”, a informat organizația într-un comunicat.

În orice caz, IMEX consideră că sosirea vaccinurilor, precum și testele rapide pentru Coronavirus le permit să fie optimiști pentru viitor.

„Suntem foarte încrezători că vom putea găzdui un IMEX America de succes în Las Vegas în perioada 9-11 noiembrie, precum și ediția a 20-a aniversare a IMEX la Frankfurt în 2022, în perioada 26-28 aprilie”, se adaugă în comunicat.

Fitur 2021, în mai

Trebuie reamintit faptul că în Spania, Ifema și Comitetul Organizator al Fitur au anunțat în octombrie anul trecut că vor transfera în mod excepțional datele Fitur 2021.

Astfel, în loc să se desfășoare în luna ianuarie, Fitur este programat să aibă loc anul acesta în perioada 19-23 mai.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.