Shadow

Hyatt va cumpăra Mr & Mrs Smith pentru 60 de milioane de euro

Hyatt Hotels Corporation a semnat un acord pentru a achiziționa 100% din Mr & Mrs Smith, o platformă de rezervări axată pe cazări de tip boutique și de lux. Tranzacția este așteptată să se încheie în al doilea trimestru al acestui an. Platforma cu sediul la Londra este evaluată la 53 de milioane de lire sterline (peste 60 de milioane de euro), iar tranzacția se va face în numerar. 

Odată încheiată tranzacția, peste 100 de persoane de la Mr & Mrs Smith se vor alătura echipei de servicii comerciale a Hyatt, inclusiv Tamara Lohan, co-fondator și CEO al Mr & Mrs Smith, care va fi CEO al Mr & Mrs Smith și va raporta lui Mark Vondrasek, director comercial al Hyatt. James Lohan, co-fondator, va ocupa funcția de director de creație.

„Suntem foarte încântați de această achiziție planificată și de posibilitatea de a oferi oaspeților și membrilor World of Hyatt mai multe oferte globale de lux în sute de zone geografice, inclusiv peste 20 de țări în care nu există în prezent hoteluri Hyatt, cum ar fi Croația, Islanda și Anguila”, a declarat Mark Vondrasek, director comercial al Hyatt.

„Sunt încântat că am găsit un brand atât de dinamic și cu o încredere ridicată la nivel mondial precum Hyatt pentru a propulsa Mr & Mrs Smith în următorul nostru capitol. Admirăm și respectăm Hyatt de mult timp și suntem încrezători că nu există nimeni mai bun pentru a construi baza a ceea ce am realizat și pentru a ne duce compania pe noi culmi”, a declarat Tamara Lohan, co-fondator și CEO al Mr & Mrs Smith.

Achiziția planificată a Mr & Mrs Smith va consolida poziția de lider a Hyatt în sectorul de lux și va consolida capacitățile de ditsribuție ale Hyatt, în special în Europa, prin construirea de relații cu alți proprietari de hoteluri și peste un milion de membri Mr & Mrs Smith.

După finalizarea tranzacției, Hyatt intenționează să introducă accesul direct la rezervări pentru proprietățile platformei Mr & Mrs Smith prin intermediul canalelor de distribuție ale Hyatt, inclusiv Hyatt.com și aplicația World of Hyatt.

Această achiziție, explică lanțul, face parte dintr-o periodă de creștere transformațională pentru Hyatt în ultimele 12 luni, care a inclus achiziția Dream Hotel Group, acordul cu Lindner Hotels & Resorts, precum și creșterea organică.

Mai multe informații despre tranzacții ale Hyatt

Hyatt achiziționează Dream Hotel Group pentru 289 milioane de euro

Hyatt crește în Europa Centrală în colaborare cu Lindner Hotels

Pentru această tranzacție, Credit Suisse a acționat în calitate de consilier financiar pentru Hyatt, iar Linklaters LLP a acționat ca și consilier juridic pentru Mr & Mrs Smith, iar Fieldfisher LLP a acționat în calitate de consilier juridic.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.