Shadow

Hotelul ME Dubai al Meliá o „bijuterie nouă a coroanei” în hotelurile de lux

Meliá Hotels International a deschis ME Dubai, lucrarea postumă a lui Zaha Hadid: ME Dubai „noua sa bijuterie a coroanei din segmentul de lux”, potrivit lanțului. Pentru Meliá, aceasta este cea mai semnificativă deschidere a anului 2020, un proiect dorit care nu a fost lipsit de dificultăți în faza de construcție. Lanțul a anunțat la sfârșitul anului 2019 ca are patru proiecte noi al brandului Me by Meliá în Barcelona, Dubai, Malta și Doha, care sunt programate să fie deschise între 2020 și 2021

 

Pentru Gabriel Escarrer, Vicepreședinte și CEO al Melá Hotels International, „ME Dubai este visul brandului ME by Meliá: un hotel iconic despre care toată lumea va vorbi și care va oferi impulsul final recunoașterii noastre în întreaga lume. Prin urmare, suntem foarte mândri că vom avea în sfârșit aceasta capodoperă, care marchează o etapă fundamentală în traiectoria noastră pe piața de lux”. Hotelul este situat în spectaculoasa clădire Opus by Omniyat, care este situată în inima districtului Burj Khalifa și face deja parte din simbolul emblematic al Dubaiului. 

 

The Opus este moștenirea postumă a arhitectului Zaha Hadid și este ultimul proiect realizat în timpul vieții, de care a avut grijă în întregime, atât la exterior cât și în interiorul clădirii. 

 

ME Dubai are 74 de camere și 19 apartamente, inclusiv Suite Passion, Personality Suite, Vibe Room și ultra-luxos Suite Me. Toate acestea cu originalitatea impozantă a designului arhitectului Hadid, care reinventează echilibrul dintre solid și gol, opac și transparent, interior și exterior. Clădirea Opus are un spațiu total de peste 185 de mii de metri pătrați repartizați în două turnuri care se conectează sub forma de cub, lăsând un gol central și vederi neașteptate și spectaculoase asupra exteriorului. Opus este o clădire plină de lumină care reflectă soarele amețitor al Dubaiului în timpul zilei și, în timpul nopții, scoate în evidență caracterul viu, datorită iluminării LED a clădirii. 

Deoarece designul este unul dintre elementele sale cheie, decorarea ME Dubai are mobilier exclusivist în lobby, saloane și zone de recepție, toate proiectate și selectate personal de Zaha Hadid. Într-un mediu unic, cei care vizitează ME Dubai se pot bucura de cele trei spații gastronomice oferite de hotel: Central Refuel & Relax Pool Bar și The Opus Studio. Acestea sunt în plus față de cele 15 restaurante și baruri situate în Opus și printre care se numără ROKA, restaurantul japonez contemporan robatayaki și MAINE Land Brasserie. Pe de altă parte, pentru cei care caută un spațiu de relaxare, la ME Dubai veți găsi un refugiu care oferă tratamente de lux individuale și de cuplu. 

 

Posibilitatea de a rezerva acest hotel a început la 1 martie și se așteaptă ca ME Dubai va deveni epicentrul culturii contemporane din Orientul Mijlociu, reunind cele mai recente tendințe muzicale, artistice și gastronomice pe scena locală. În acest fel, ME Dubai adună esența colecției ME by Meliá, un brand care se conectează cu cultura și stilul de viață al destinațiilor în care este prezentă, creând hoteluri unice cu personalitate inimitabilă. 

 

ME Dubai va menține un angajament ferm față de sustenabilitate, în conformitate cu poziționarea Meliá Hotels International, precum și cu viziunea 2021 a Emiratelor Arabe Unite de a fi una dintre principalele țări din lume în evoluția dezvoltării durabile și conservarea mediului. 

 

Inițțiativele durabile care sunt introduse în operațiunile hotelului includ colaborarea cu organizația din Emiratele Arabe Unite „No More Bottles” pentru instalarea sistemelor de filtrarea a apei potabile în întregul hotel. Toate camerele vor fi furnizate cu apa complet pură și filtrată în flacoane de sticlă. O acțiune care demonstrează angajamentul Meliá Hotels International și, în special, al ME Dubai în eliminarea materialelor plastice de unică folosință și reducerea amprentei lor de carbon.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.