Shadow

Hotelbeds a lansat o linie de afaceri în alianță cu un aeroport

Compania Hotelbeds a lansat un nou segment de business cu o alianță cu un aeroport, mai exact, cu Istanbul, cu care va colabora pentru a oferi călătorilor săi transferuri, cazare și activități în cel mai populat oraș din Turcia

 

Obiectivul acestui acord comercial cu iGA Istanbul Airport este de a oferi clienților o nouă modalitate de a accesa cele mai bune prețuri de pe piață, în același timp, făcând cunoscute industriei de turism serviciile oferite de un aeroport precum Istanbul pentru milioane de călători.

 

Directorul Global Destination Marketing Hotelbeds, Joe Sheller a subliniat că „prin această companie, pe lângă faptul că clienții noștri au acces la tarife promoționale la hoteluri, activități și transferuri din Istanbul, iGA va putea menține contactul constant cu călătorii pentru a-i informa despre cumpărături și mese la aeroport, caracteristicile lounge-urilor VIP, IGA PASS, actualizați COVID-19 și noi conexiuni aeriene”. 

 

Joe Sheller a amintit că acesta „este primul dintre multele parteneriate dintre Hotelbeds și un aeroport” și că va marca începutul unei noi etape în marketingul destinației al companiei. 

 

La rândul său, vicepreședintele Air Development al iGA Istanbul, Majid Khan, a subliniat beneficiile acestei alianțe pentru a atrage în special călători nord-americani, unde se va desfășura o companie comercială destinată a agențiilor de turism americane care va dura până la finalul anului decembrie. 

 

Mai multe informații despre aeroportul din Istanbul: 

Noul aeroport internațional din Istanbul înlocuiește Atatürk

 

„Aeroportul iGA Istanbul, în ciuda faptului că are 12 destinații în Statele Unite și trei în Canada, este singurul „hub” major din Europa care nu este diservit direct de o companie aeriană nord-americană. Suntem cel mai mare aeroport din Europa și credem că, cooperarea dintre Hotelbeds și iGA Istanbul va spori reputația aeroportului nostru și a Istanbulului ca destinație în America de Nord, crescând traficul de pasageri din Statele Unite către această piață neexploatată”, a spus Khan. 

 

Noul aeroport din Istanbul s-a deschis în 2018 și în doar câțiva ani a devenit cel mai aglomerat aeroport din Europa. În 2021, principalul hub al Turciei a gestionat 37 de milioane de pasageri, dintre care 27 de milioane internaționali, devenind al doilea cel mai aglomerat aeroport din lume în trafic internațional de pasageri. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.