Shadow

Hilton deschide cel mai mare resort al său din Caraibe și America Latină la Tulum

Hilton a deschis porțile hotelului Hilton Tulum Riviera Maya All Inclusive resort, o unitate cu 753 de camere. Complexul, pe lângă faptul că este un all-inclusive al lanțului nord-american din destinație, este cel mai mare resort al său din Caraibe și America Latină. 

 

Resortul este cea mai recentă adăugare la portofoliul de propietăți cu all-inclusive din principalele destinații de pe malul mării. În 2021, lanțul a crescut cu 75% numărul de camere sub acest regim de cazare în Caraibe America Latină.

 

Hilton Tulum All Inclusive Resort, situat pe malul mării, are 735 de camere, dintre care 59 de suites cu balcoane și vedere la mare; 13 restaurante, dintre care cinci sunt de autor. În plus, are opt piscine și cinci jacuzzi-uri, fiecare cu atmosfera sa unică; și un centru de fitness, cu un studiu de yoga, sala de spinning și acces la instructori profesioniști. 

Hilton Tulum Riviera Maya All Inclusive Resort este cel mai mare complex al lanțului în Caraibe și America Latină.

 

Resortul oferă o varietate de activități imersive și optiuni de divertisment, inclusiv teatru live, muzică și experiențe culturale autentice. 

 

Pentru familii există o zona exclusivistă, cu piscină pentru cei mici, un parc acvatic, o zonă de jocuri și activitati, precum și o sală de mese pentru familii cu bar. 

 

Oaspeții de la Hilton Tulum Riviera Maya All-Inclusive Resort pot vizita, de asemenea, proprietatea vecină recent deschisă, Conrad Tulum Riviera Maya, care include cinci restaurante gourmet și șase baruri distinctive. Spa-ul este situat între cele două unități. 

Resort-ul are opt piscine și cinci jacuzzi.

 

De asemenea, complexul împarte cu Conrad Tulum Riviera Maya un centru de evenimente cu 55.000 de metri pătrați de spațiu interior și exterior. Terasa exterioară are 9.000 de metri pătrați, iar spațiile suplimentare includ o sală de dans principală, o sală de dans junior și trei săli de reuniuni cu capacitate pentru 1.800 de persoane. 

 

Hotelul a fost proiectat de HBA San Francisco pentru a integra experiența șederii cu mediul natural. 

 

„Pe măsură ce continuăm să ne extindem strategic prezența în Caraibe și America Latină, Mexicul rămâne o prioritate pe măsură ce ne apropiem de a ajunge la 100 de hoteluri în țară, ceea ce reprezintă al cincea cel mai mare număr de hoteluri în următorii patru ani”, a subliniat Danny Hughes, vicepreședinte executiv și președinte al Americilor la Hilton. 

Oferta gastronomică a Hilton Tulum Riviera Maya All Inclusive Resort este compusă din 13 restaurante și baruri.

 

Grupul a deschis aproximativ 15 de hoteluri în Caraibe și America Latină în 2021. În prezent are 80 de hoteluri în Mexic și peste 180 în Caraibe și America Latină. 

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.