Shadow

Grupul Apex Alliance îl numește pe italianul Giovanni Valentini în funcția de director executiv al Apex Alliance Hotel Management

Comunicat de presă

Grupul lituanian Apex Alliance anunță numirea lui Giovanni Valentini în funcția de CEO al Apex Alliance Hotel Management (AAHM). Urmând un parcurs profesional impresionant, Giovanni Valentini se va concentra în cadrul grupului pe transformarea Apex Alliance Hotel Management într-una dintre cele mai performante companii de management hotelier din Europa.

Grupul Apex Alliance îl numește pe italianul Giovanni Valentini în funcția de director executiv al Apex Alliance Hotel Management
Giovanni Valentini

Sunt încântat să pot contribui la această evoluție unică a companiei și a grupului, pentru a aduce valoare adăugată proprietarilor, investitorilor și partenerilor. Mă voi concentra pe cultivarea inovației în companie, aplicarea celor mai bune practici de management din domeniu, pe abordarea colaborativă și creșterea nivelului de percepție al brandului în industria noastră. Visul meu este să dezvolt nivelul reputațional recunoscut al Apex Alliance Hotel Management, poziționând-o ca una dintre cele mai importante companii de management hotelier din Europa”, a declarat Giovanni Valentini, Chief Executive Officer of Apex Alliance Hotel Management.

Într-o companie aflată într-un proces de creștere accelerată și cu o extindere rapidă a portofoliului de proprietăți pe noi piețe, Giovanni Valentini va lucra alături de un număr ridicat de investitori și proprietari, în cadrul acordurilor de management hotelier, urmărind strategia companiei de a explora diverse modele de afaceri, de a se alinia la dinamica pieței și la viitoarele tendințe din domeniu, pentru a aduce valoare adaugată atât clienților, cât și investitorilor. În același timp, compania evaluează obiective și proprietăți care oferă servicii preferențiale sau servicii complete, și va explora potențiale oportunități pentru hoteluri de tip boutique, de lux sau independente.

Procesul de transformare într-una dintre cele mai puternice, diverse și adaptabile platforme din Europa pentru managementul hotelurilor presupune formarea celor mai performante echipe de management hotelier din industrie și a unui portofoliu solid de active, susținute de instrumente și sisteme comerciale și financiare inovatoare.

În România, AAHM își va continua investițiile și planurile de dezvoltare prin intermediul portofoliului hotelier local.

„Având în vedere realizările impresionante pe care grupul nostru le-a înregistrat în industria europeană a ospitalității în ultimii șapte ani, avem încredere deplină în noul CEO al companiei, Giovanni Valentini, pentru a coordona implementarea strategiei de afaceri. Prin consolidarea echipei de management, suntem determinați să susținem creșterea sustenabilă a Apex Alliance Hotel Management și să maximizăm potențialul investițiilor noastre. Obiectivul nu este doar acela de a gestiona cu succes hoteluri și branduri renumite și recunoscute la nivel internațional, deținute de un grup divers de proprietari și investitori, ci și de a crea o experiență cu adevărat excepțională pentru oaspeții și angajații noștri. Infuzând ADN-ul companiei noastre cu inovații și programe digitale, ne străduim să atingem eficiența operațională și excelență în reprezentarea brandului”, a adăugat Augustinas Barauskas, partener Apex Alliance și fost manager interimar al companiei.

Giovanni Valentini și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Marea Britanie, unde a acumulat o experiență semnificativă în industria ospitalității, obținând numeroase premii în domeniu și demonstrând excelență în conducerea și gestionarea afacerilor hoteliere.

Înainte de a se alătura Apex Alliance Hotel Management în rolul de CEO, Valentini a deținut poziții cheie, cum este cea de Vicepreședinte Operațiuni și Noi Inaugurări la TLC Group și The Collective, precum și cea de Director de Operațiuni Ospitaliere pentru IHG și Hilton, dezvoltând în același timp noi active și oferind consultanța pentru un vast portofoliu de proprietăți hoteliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.