Shadow

Fosun relansează brandul Cook’s Club pe piața britanică

Brandul hotelier pentru mileniali al Thomas CookCook’s Club, va fi relansat în această vară pentru piața britanică, așa cum a fost anunțat de Fosun, gigantul chinez care a preluat unele dintre activele falimentatului operator de turism, în septembrie 2019, și a relansat brandul Thomas Cook anul trecut, transformat într-o OTA. 

Brandul Cook’s Club are mai multe hoteluri în principalele destinații mediteraneene de plajă și soare, cum ar fi Creta, Marmaris și Alanyain Turcia, insulele grecești Rhodos și Kos, Sunny Beach (Bulgaria), Gouna în Marea Roșie și Playa de Palma (Mallorca).

Fosun intenționează să deschisa un al doilea hotel al brandului pe insula Rhodos, Cook’s Club Lalysos, ca parte a unei extinderi planificate din 2022, potrivit presei din sectorul britanic TTG.

Brandul se adresează „unei noi generații de călători”, potrivit purtătorilor de cuvânt ai Fosun. Mai exact vrea să captiveze milenialii concentrându-se pe oferta de lifestyle, muzică, mâncare și băutură. Hotelurile sunt construite în jurul unui spațiu comun cu servicii pentru socializare și conceptul de street food, cu muzica live și un program de spectacole regulate. 

Hotelurile Cook’s CLub nu vor fi exclusive pentru turoperatorul Thomas Cook, care a fost relansat de Fosun anul trecut în Regatul Unit transformat într-o OTA, ci va fi disponibil pentru alți intermediari.

Cook’s Club Palma Beach, în Playa de Palma (Mallorca)

Carlos Paredes, Hotel & Resort Business Development al Fosun Holidays, a declarat pentru HOSTELTUR, că printre destinațiile principale pentru expansiunea hotelurilor gigantului asiatic se află Insulele Baleare, dar și sudul Spaniei, mai ales Costa del Sol și Cadiz. Alte destinații obiectiv din Europa sunt și Grecia, Italia și, într-o măsură mai mică Croația.

 

Sursă: hosteltur.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.