Shadow

Edition își va dubla portofoliul pentru a ajunge la 30 de hoteluri în 2027

Edition Hotels, sub noua conducere a lui Josh Fluhr în calitate de vicepreședinte senior și director general global, continuă cu planurile sale de expansiune care îi vor duce la dublarea portofoliului la 30 de unități de cazare până în 2027. Brandul lifestyle de lux a dezvăluit, de asemenea, dezvoltarea conceptului său inovator de reședințe de lux independente de hotelurile sale

Edition este o colecție de hoteluri individualizate care găsesc echilibrul perfect între design și inovație, combinând servicii persoanele moderne de lux cu concepte convingătoare de Alimente & Băutură și divertisment. Fiecare dintre hotelurile sale oferă o întreagă o experiență de lifestyle sub un singur acoperiș, combinând tot ce este mai bun din oferta culturală și socială a distanței și momentul în care se află.

După succesul reședințelor lor integrate în dezvoltările hoteliere din Miami, West Hollywood și Tampam ei își construiesc primele de sine stătătoare în cartierul Edgewater din Miami și în Fort Lauderdale, cu deschideri programate pentru 2026, respectiv 2027. Edition Residences reprezintă o nouă generație de proprietăți de locuințe de lux, concepute cu fuziunea lui semnătură de sofisticare și creativitate de inspirație locală.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de EDITION Hotels (@editionhotels)


În acest sens, Josh Fluhr a subliniat că „Creșterea rapidă a hotelului Edition și interesul trezit de reședințe independente arată în mod clar puterea brandului. Aplicând brandul nostru hotelier acestui nou tip de cazare, oferim clienților nostri cei mai fideli de oportunitatea de a trăi literalmente stilul de viață Edition fără a fi nevoiți să plece de acasă„.

„Până la sfârșitul anului 2023 ne așteptăm să operăm în 20 de destinații, pe măsură ce adăugăm hoteluri în locuri noi și, de asemenea, unde suntem deja prezenți, răspândite pe trei continente, în timp ce continuăm să consolidăm un portofoliu solid”, așa cum a avansat Josh Fluhr.

Deschideri programate pentru 2023

– Roma Edition, programată să se deschidă în primăvara, va fi primul hotel al brandului în Italia, cu 93 de camere și apartamente, inclusiv două penthouse-uri cu terase private: precum și un restaurant de semnătură cu zonă în aer liber, barul Punch Room cu cocktailuri artizanale și altul pe acoperiș cu piscină, o sală de sport de ultima generație și două săli de tratament de wellness. Găzduit într-o clădire de la începutul secolului al XX-lea, la doar câțiva pași de Via Veneto și Piazza Barberini. Edition se află la câțiva pași de cele mai bune pe care capitala Italiei le are de oferit.

– Riviera Maya Edition, primul său hotel din Mexic, se va deschide în această vară pe malul mării cu 180 de camere și apartamente de lux Kanai, unde va găzdui șase puncte de vânzare cu alimente și băuturi, inclusiv un restaurant de marcă, bar la piscină și beach club; precum și un centru spa și o un suite penthouse de 206 metri pătrați. Facilitățile sunt completate de multiple spații de întâlnire și de o terasă mare în aer liber pentru evenimente și petreceri de amploare.

– Yeda Edition va deveni al treilea hotel din Orientul Mijlociu în această vară. Situat pe Corniche of Jeddah, aproape de Club Yacht și Marina și de circuitul de Formula 1, oferă acces ușor la centrul orașului și centrul comercial al Arabiei. Cu 63 de camere, inclusiv 11 apartamente, va găzdui și un restaurant de brand, un lobby lounge, un brar intim, un altul pe acoperiș și o piscină.

De la stânga la dreapta, viitoarele hoteluri Edition în Roma și Riviera Maya.

– Tokio Edition Ginza își va începe activitatea tot vară în acest cartier al capitalei japoneze, alăturându-se astfel primului hotel al brandului care se va deschide la sfârșitul anului 2020 în cartierul de afaceri Toranomon, ceea ce va contribui la consolidarea brandului pe segmentul lifestyle din Asia. Situat lângă strada Chuo, una dintre cele mai mari destinații de cumpărături și divertisment high-end ale orașului, noua clădire va găzdui 78 de camere și apartamente, trei puncte de vânzare cu mâncare și băuturi, inclusiv bar pe acoperiș, lângă un studio de întâlnire și un centru de fitness inovator.

– Singapore Edition va deveni primul hotel al brandului din Asia de Sud-Est în această toamnă. Cu 190 de camere, aceasta va fi situat în centrul cartierului Orchard, cel mai popular pentru cumpărături și divertisment din oraș. Dotările sale vor fi completate de cinci baruri și restaurante, o piscină pe acoperiș, spa, centru de fitness și 600 de metri pătrați de săli de ședinte interioare și exterioare, tot pentru evenimente.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.