Shadow

Disneyland Paris și-a redeschis azi instalațiile

Disneyland Paris a anunțat redeschiderea eșalonată a instalațiilor sale începând de azi, 15 iulie, urmând recomandările guvernului francez și ale autorităților de sănătate. Capacitatea va fi limitată, distanța de siguranță trebuie menținută, iar angajații și vizitatorii cu vârsta peste 11 ani trebuie să poarte măști în timp ce se află în incintă. 

Redeschiderea va începe cu Disneyland ParkWalt Disney Studios, Newport Bay Club Hotel Disney si Disney Village.

Restul hotelurilor își vor începe activitatea urmând acest calendar:

  • Disney’s Hotel Cheyenne: 20 iulie
  • Disney’s Hotel Santa Fe: 3 agosto
  • Hotel Disneyland: 7 septembrie
  • Hotelurile Disney’s Sequoia Lodge și Disney’s Davy Crocket Ranch vor rămâne închise în această vară

Spectacole precum The Lion King: Rhythms of Pride Lands si Jungle Book Live sunt menținute, dar experiențele care concentrează un număr mare de oameni, cum ar fi parada zilnică închiderea parcului sau spectacolul nocturn sunt suspendate pentru moment.

Personajele vor fi prezente în spații, dar întâlnirile cu publicul sunt suspendate temporar. Nu va fi posibilă nici utilizare opțiunii FastPass – sistemul care simplifică accesul la atracții – pentru a permite gestionarea cozii la atracții.

De moment, Disneyland Paris suspendă spectacolul de noapte.

Intrarea vizitatorilor va fi limitată. Aceștia trebuie să se înregistreze pe o nouă platformă care va fi disponibilă de la începutul lunii iulie, la fel și cei care au o intrare nedatată sau care au un permis anual.

Utilizatorii care au un bilet datat nu vor trebui să se înregistreze și admiterea lor este garantată și nici cei care călătoresc cu pachete care includ cazare în parc și intrare nu trebuie să utilizeze noua platformă.

 

Măsuri de siguranță

Distanța de siguranță este implementată în cozi, pe scaunele atracțiilor, în magazine, hoteluri, restaurante și alte zone.

Unele atracții, spectacole sau evenimente pot să nu fie disponibile sau pot fi supuse unor modificări în funcție de măsurile de sănătate și siguranță, deoarece compania a avertizat despre necesitatea menținerii distanțelor.

Capacitatea în restaurante este limitată, dar a fost creat un nou serviciu de preluare. Unitățile cu bufeturi au fost schimbate cu un nou serviciu de masă cu numele „mâncați ce doriți”.

Doar o familie va fi permisă pentru fiecare lift și la recepții au fost instalate ecrane protectoare. Va fi efectuat un check-in expres și un serviciu de room service adaptat la noile măsuri de distanță de siguranță.

Există peste 2.000 de dozatoare sanitare și a fost crescută frecvența măsurilor de igienă.

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.