Shadow

Disneyland Paris amână redeschiderea sa din cauza pandemiei fără o dată

Parcul Disneyland Paris, care a fost închis din 30 octombrie din cauza pandemiei coronavirusului, nu se va deschide pe 2 aprilie, așa cum era planificat, ci la o dată ulterioară, care nu a fost încă stabilită

 

Managerii Disneyland au indicat pe site-ul său că „din cauza situației actuale și a restricțiilor de călătorie în Europa, Dinseyland Paris nu se va redeschide pe 2 aprilie așa cum era planificat inițial”. 

 

Cu toate acestea, ei sunt „optimiști” cu privire la o redeschidere „viitoare”. Cei care au făcut o rezervare vor putea modifica datele sau o pot anula gratuit „până în ultimul moment”. 

 

Nu este prima amânare a revenirii activitate. În ianuarie anul curent, a făcut deja acest lucru prin avertizarea că nu va începe să primească vizitatori pe 13 februarie, ci pe 2 aprilie. 

Disneyland Paris a fost redeschis pe 15 iulie 2020, după prima carantină, dar a fos nevoit să închidă pe 30 octombrie.

 

Înainte de izbucnirea crizei coronavirusului, care i-a întrerupt complet funcționarea, acest parc situat la aproximativ treizeci de kilometri de capitala Franței, primea anual aproximativ 15 milioane de oameni

 

Primul blocaj din Franța a dus la închiderea sa între martie și 15 iulie, când s-a redeschis, iar apoi a trebuit să închidă din nou ușile pe 30 octombrie odată cu începerea celui de-al blocaj din țară. 

 

De atunci, unitățile de agrement, inclusiv baruri, restaurante, cinematografice, teatre sau săli de spectacole, au fost închise în Franța. 

 

Sursă: hosteltur.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.